Tuesday, July 30, 2013

Δράσεις για την ανάδειξη της Λήμνου σε τουριστικό προορισμό.

Με στόχο την καθιέρωση της Λήμνου ως τουριστικό προορισμό, ο σύλλογος αποδήμων και φίλων του νησιού «Λημνιοί εν Δράσει» σε συνεργασία με τον δήμο Λήμνου, διοργανώνουν το 1o Lemnos Festival 2013, μία νέα δυναμική παρέμβαση στα δρώμενα που αφορούν το νησί.

Το Lemnos Festival 2013 θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Αυγούστου (Τρίτη και Τετάρτη) στο Γυμνάσιο της Μύρινας από τις 18:30 μέχρι τη 01:30 και περιλαμβάνει τρεις δράσεις:



- Μουσικές εκδηλώσεις με γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και Dj και συγκρότημα που επιλέχθηκαν μετά από διαγωνισμό-ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου «www.limnosinaction.com».

- Συνάντηση/ συζήτηση νέων Λημνιών με θέμα τον επαναπατρισμό και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, με έμφαση στα πρώτα Βραβεία Επιχειρηματικότητας.

- Παράλληλες πολιτιστικές δράσεις, όπως έκθεση φωτογραφίας, art bazaar, σεμινάρια από επιλεγμένους μουσικούς των συγκροτήματα.

agelioforos.gr
30/7/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin