Thursday, July 4, 2013

Καψής: «Θέμα ωρών η εκπομπή στη νέα ραδιοτηλεόραση»

Θέμα ωρών μπορεί να είναι η εκπομπή προγράμματος εκ νέου από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τους εργαζόμενους, δηλώνει ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής. 


"Συζητάμε, αλλά ο χρόνος τελειώνει" διεμήνυσε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Βήμα FM.
Ο κ. Καψής εξέφρασε την άποψη ότι η πλειονότητα των υπαλλήλων θέλει να βρεθεί λύση, αλλά, όπως είπε, υπάρχει πρόβλημα «από τις γνωστές δυσκαμψίες συνδικαλιστικού και πολιτικού χαρακτήρα». «Θα προσπαθήσω μέχρι τέλους να πετύχω την εξεύρεση λύσης, αλλά υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ και δυστυχώς πολύ σύντομα θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση αν δεν μπορέσουμε να τα βρούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.
 
Αναφερόμενος στο ύψος των αποζημιώσεων των εργαζομένων ο κ. Καψής δήλωσε ότι είναι δίκαιο να λάβουν αποζημίωση ως απολυμένοι, βάσει του Ενιαίου Μισθολογίου και γι΄ αυτό προωθείται σχετική τροπολογία στη Βουλή.
 
Στο μεταξύ, με παρέμβαση της αστυνομίας στους πομπούς της ΕΡΤ στα Γεράνεια, βγήκαν τα καλώδια και έτσι πλέον δεν υπάρχει σήμα σε περιοχές όπως στα νότια προάστια και στον Κορινθιακό. 
 
Οι εργαζόμενοι στην ανοιχτή ΕΡΤ συνεχίζουν να εκπέμπουν και να διοργανώνουν καθημερινά εκδηλώσεις. Για την Πέμπτη, έχει προγραμματισθεί η συζήτηση "Πρωτοβουλία των 1.000: Για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο αντίστασης για τη συμπαράταξη και την ενότητα της Αριστεράς", καθώς και συναυλία με τους Χαΐνηδες, Ζαχαρούλα Κλιματσάκη, Ηλίας Βαμβακούσης, Γιώργος Ανδρέου, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Μαρία Παπαγεωργίου, Ευτυχία Μήτριτσα, Δημήτρης Καρράς.
 
Πηγή: ertopen - AMPE
4/6/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

1 comment :

  1. Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ...

    Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Internet Τηλεόραση) το οποίο υπογράφεται από τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, Πολιτισμού Π. Παναγιωτόπουλου, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη, Εργασίας Γ. Βρούτση, Υποδομών Μ. Χρυσοχοίδη και Επικρατείας Δ. Σταμάτη.

    http://www.tovima.gr/media/article/?aid=520861
    4/7/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin