Wednesday, July 3, 2013

Με 10 άνδρες των ΕΔ του Λιμενικού (ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ.) η επιχείρηση για τον εντοπισμό των τριών δραπετών

Ομάδα δέκα βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, συμμετέχει στη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας από τις 28 Ιουνίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων.
Σημειώνεται ότι σε μεγάλη χθεσινοβραδινή επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή Κόνισκα της Αιτωλοακαρνανίας, δύο δραπέτες έπεσαν νεκροί μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με άνδρες των ειδικών δυνάμεων, ενώ τρεις από τους δραπέτες κατάφεραν να διαφύγουν.

Η όλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και τελεί υπό τον επιχειρησιακό έλεγχο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.



Την απόλυτη ικανοποίησή τους προς τα επίλεκτα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, που συμμετέχουν μέχρι σήμερα στην αποστολή, εξέφρασαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,καθώς και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Δημήτρης Μπαντιάς.

e-typos.com
3/7/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin