Thursday, June 20, 2013

ΖΩΝΤΑΝΑ το πρόγραμμα της ΝΕΤ με ανοικτό embed code



 -
ΖΩΝΤΑΝΆ το πρόγραμμα της ΝΕΤ, με εκτίμηση σε όσα blogs και ενημερωτικούς ιστότοπους έχουν ανοικτούς embed codes, και αηδία, σε όσους τους έχουν κρυφούς για αποκλειστική χρήση και οφέλη σε βάρος της ελεύθερης/ανοικτής, μη αποκλειστικής ενημέρωσης.
***ΣΗΜ. Admin 24/6/13:  Η ζωνταντανή αναμετάδοση του προγράμματος της ΝΕΤ συνεχίζεται με αρκετές επιφυλάξεις...
--



 Αναμετάδοση από το ThePressProject.gr (+embed code)


--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

13 comments :

  1. ΔΝΤ: Δεν ήταν δική μας σύσταση το κλείσιμο της ΕΡΤ.....

    Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αρνήθηκε την Πέμπτη πως είχε προτείνει το κλείσιμο της ΕΡΤ, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης της χώρας μας.

    "Οι πρόσφατες αποφάσεις αναφορικά με την ΕΡΤ ήταν της ελληνικής κυβέρνησης", ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Gerry Rice.

    "Το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας στηρίζεται από τη χρηματοδότηση του ΔΝΤ και, όπως γνωρίζετε, περιλαμβάνει τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης, αλλά δεν κάνει συγκεκριμένες συστάσεις για αποφάσεις που αφορούν δημόσιες επιχειρήσεις", είπε.


    Πηγή:www.capital.gr
    20/6/13

    ReplyDelete
  2. Ξεκινά η διάσκεψη στο ΣτΕ για την ΕΡΤ....

    Η προσπάθεια των δικαστών του τμήματος Αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας προσανατολίζεται ώστε να εκδοθεί σήμερα το βράδυ η απόφαση επί του αιτήματος της ΠΟΣΠΕΡΤ για αναστολή της από 11.6.2013 απόφασης του υπουργού Οικονομικών Ι. Στουρνάρα και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Σ. Κεδίκογλου, για την κατάργηση της ΕΡΤ ΑΕ.

    Πάντως δεν αποκλείεται η απόφαση να δημοσιευθεί τελικά αύριο.

    Ειδικότερα, στις 18.00 το απόγευμα συνέρχεται, κεκλεισμένων των θυρών, το τμήμα Αναστολών της Ολομέλειας του ΣτΕ για να εξετάσει την αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ που ζητάει να ανασταλεί η επίμαχη απόφαση των κ.κ. Στουρνάρα και Κεδίκογλου.

    Αρχικά στη διάσκεψη θα παραβρεθούν οι νομικοί εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, όπως και οι δικηγόροι της ΠΟΣΠΕΡΤ.

    Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του δικαστηρίου Κ. Μενουδάκος, ο εισηγητής σύμβουλος Επικρατείας Κ. Κουσούλης καθώς επίσης και σύμβουλοι Επικρατείας Ν. Ρόζος, Μιχ. Βηλάρας και Μαρία Καραμανώφ θα συσκεφθούν για την «τύχη» της αίτησης αναστολής της ΠΟΣΠΕΡΤ.
    http://www.zougla.gr/greece/article/ksekina-i-diaskepsi-sto-ste-gia-tin-ert
    20/6/13

    ReplyDelete
  3. Επιστολή Μίκη Θεοδωράκη για την ΕΡΤ.....

    Ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης με επιστολή του που θα καταθέσει η ΠΟΣΠΕΡΤ στο ΣτΕ υποστηρίζει τον αγώνα των εργαζόμενων αναφερόμενος ειδικά στα μουσικά σύνολα....

    Τη θλίψη του για όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ εξέφρασε με επιστολή του προς την ΠΟΣΠΕΡΤ ο Μίκης Θεοδωράκης, την οποία ο συνδικαλιστικός φορέας των εργαζομένων θα καταθέσει και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.



    Οι δικηγόροι της Ομοσπονδίας θα προσκομίσουν στο δικαστήριο και επιστολή του μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, με την οποία εκφράζει τη θλίψη του για τα τεκταινόμενα στην ΕΡΤ, καθώς ο ίδιος έχει διατελέσει διευθυντής μουσικών συνόλων. Στην επιστολή του ο κ. Θεοδωράκης σημειώνει ότι ο ρόλος της τέχνης είναι σημαντικός για την ύπαρξη ενός έθνους.

    Ο συνθέτης στην επιστολή θυμίζει ότι υπήρξε διευθυντής της συμφωνικής ορχήστρας της ΕΡΤ και τονίζει ότι δεν μπορεί να διανοηθεί ότι σε ηλικία 88 ετών, θα έπρεπε να υποστηρίξει το αυτονόητο και να εξηγήσει το ρόλο της τέχνης και ειδικά της μουσικής.
    http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=61359&category_id=86
    20/6/13

    ReplyDelete
  4. Μετά από 45 λεπτά διεκόπη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ώστε Βενιζέλος και Κουβέλης να ενημερώσουν τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες- Ο Βενιζέλος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα θα θέσει το ερώτημα αν θα πρέπει μόνο του το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει την κυβέρνηση
    Εκρηκτική ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε στην τρίτη κατά σειρά σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Μετά από περίπου 45 λεπτά οι αρχηγοί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αποχώρησαν από το Μέγαρου Μαξίμου προκειμένου να συγκαλέσουν εκτάκτως τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων τους.

    Ωστόσο, ουδείς ακόμη μπορεί να διαβεβαιώσει αν οι δυο αρχηγοί σπεύδουν στις κοινοβουλευτικές ομάδες τοους κομίζοντας μια νέα συμφωνία ή εάν επήλθε πλήρης ρήξη με αναπόφευκτη την προσφυγή στις κάλπες.

    Η πρώτη εντύπωση στενών συνεργατών του Φώτη Κουβέλη είναι ότι η συζήτηση μεταξύ των τριών αρχηγών κατέληξε σε αδιέξοδο και για αυτό ζητήθηκε η σύγκληση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ. Εκεί ο κ. Κουβέλης θα αναπτύξει σε λίγη ώρα με λεπτομέρειες τι ειπώθηκε στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

    «Νάρκη» στη σύσκεψη η σκληρή γραμμή της ΔΗΜΑΡ
    Τα κομματικά όργανα της ΔΗΜΑΡ, στην αποψινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής στα γραφεία του Κόμματος, έλαβαν ομόφωνα απόφαση για το πως θα κινηθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, στη συνάντηση που θα έχει σε λίγη ώρα με τους δύο έτερους κυβερνητικούς εταίρους.

    Τα σημεία της απόφασης είναι τα εξής:

    α. Συνέχιση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης-ΕΡΤ
    β. Επαναλειτουργία με το σύνολο του προσωπικού
    γ. Εξάμηνες συμβάσεις για όλους
    δ. Σταδιακή μετάβαση της ΕΡΤ σε νέο σχήμα

    Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν πολλές ενστάσεις για τη χθεσινή διαφαινόμενη συμφωνία των τριών αρχηγών, η οποία δεν ήταν ξεκάθαρο αν προσέφερε εγγυήσεις για όλο το προσωπικό, για το πότε θα λειτουργήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση και για τον αριθμό των συμβάσεων μικρής διάρκειας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχική του εισήγηση ο κ. Κουβέλης πρότεινε τη συνέχιση της λειτουργίας της ΕΡΤ με 1.600-1.700 και μίλησε για τρίμηνες συμβάσεις, ωστόσο κατά τη συζήτηση ασκήθηκαν πιέσεις και τελικά διαμορφώθηκαν οι προτάσεις της ΔΗΜΑΡ στο σύνολο του προσωπικού και σε εξάμηνες συμβάσεις, εως ότου δηλαδή ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.

    Τέλος κάποιοι μίλησαν για ανανέωση των συμβάσεων έως και το τέλος του 2013.
    http://www.protothema.gr/politics/article/288132/thriler-me-ti-suskepsi-ton-politikon-arhigon/
    20/6/13

    ReplyDelete
  5. Eurogroup: 20% η συνεισφορά των κυβερνήσεων στην αύξηση κεφαλαίου τραπεζών και 80% του ΕΜΣ.....

    http://www.ethnos.gr/default.asp

    ReplyDelete
  6. Αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση ο Κουβέλης.....

    Ο Φώτης Κουβέλης θα πει στην κοινοβουλευτική του ομάδα ότι αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση.

    http://www.enikos.gr/politics/154108,TWRA-Aposyrei_thn_empistosynh_toy_apo_th.html

    ReplyDelete
  7. Βενιζέλος: Θέλουμε άμεσα αποκατάσταση λειτουργίας της ΕΡΤ

    http://www.protothema.gr/politics/article/288149/venizelos-theloume-amesa-apokatastasi-leitourgias-tis-ert-/

    ReplyDelete
  8. Β. Βενιζέλος: «Η κυβέρνηση χρειάζεται επαναθεμελίωση, καλούμε τη ΔΗΜΑΡ να συμμετάσχει»
    «Το ΠαΣοΚ δεν θα δεχτεί πλέον αλαζονικές συμπεριφορές».....

    Κάλεσμα στη ΔΗΜΑΡ να συμμετάσχει στην επαναθεμελίωση της κυβερνητικής συμμαχίας απήυθνε ο Β. Βενιζέλος, που είπε ότι στο ζήτημα της ΕΡΤ υπήρξε προσέγγιση:

    «Η κατάσταση για τη χώρα, την οικονομία, τους πολίτες είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Εχει καταστεί δυστυχώς ξανά ιδιαίτερα κρίσιμη. Πριν από 15 μέρες βρεθήκαμε απέναντι σε ένα τεράστιο θεσμικό ζήτημα λόγω της μονομερούς πρωτοβουλίας της ΝΔ να κόψει το σήμα της ΕΡΤ, παρά τη δεδηλωμένη αντίθεση του ΠαΣοΚ. Αμέσως ζητήσαμε να επνέλθει το πρόγραμμα της ΕΡΤ σε όλες της τις συχνότητες, όπως επέβαλε και το ΣτΕ. Οι έλληνες πολίτες προσεβλήθηκαν. Αυτή τη στιγμή προέχει η αποκατάσταση της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών και της λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης.

    Τίθεται ωστόσο ένα ευρύτερο ζήτημα λειτουργίας της κυβέρνησης, εν μέσω κρίσης για να μποροέσουμε να διαπραγματευτούμε με τον επωφελέστερο τρόπο με τους εταίρους μας. Ζητήσαμε την λειτουργία της ΕΡΤ αμέσως με το σύνολο του προσωπικού της για να προχωρήσει η μεταρρύθμιση με το νέο οργανόγραμμα. Ζητήσαμε βοήθεια τεχνικού συμβούλου από δίκτυα επιπέδου ΒΒC και αρμόδιου υφυπουργού που δεν προέρχεται από τη ΝΔ.

    Εχουν γίνει βήματα, αλλά δεν μας ικανοποιούν. Αποδέχεται ο πρωθυπουργός την άμεση λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης και την άμεση επαναπρόσληψη 2000 εργαζομένων. Παρότι αυτό απέχει από την αρχική θέση μας, η μεταβατική κατάσταση που σας περιγράφω, μεν όλες τις εκπομπές και όλες τις συχνότητες, μας επιτρέπει να μιλήσουμε για το πολύ πιο μεγάλο θέμα που είναι η επαναθεμελίωση της κυβέρνησης........http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=518800

    ReplyDelete
  9. Eurogroup appeals to Greece to help finish "troika" review by early July....

    LUXEMBOURG, June 20 (Xinhua)
    -- Eurogroup chief Jeroen Dijsselbloem late Thursday called upon all Greek political parties to stay together to fulfils the country's promises so that the "troika" review can be finalized by early July.

    The statement came just as the International Monetary Fund (IMF) was reportedly threatening to cut its aid payments to Greece by the end of July if the Eurogroup fails to plug a financing shortfall of three to four billion euros soon.

    The finalization of the review was the precondition for issuing new bailout loans to Greece. Due to political instability in Greece, the "troika" recently suspended its visit to Athens as the governing coalition was fighting for its survival.

    "We look forward to a rapid conclusion of the review mission soon after the 'troika' returns to Athens which is scheduled for July 1 at the latest," Dijsselbloem told reporters at a press conference after a meeting of eurozone finance ministers.

    "On that basis, the Eurogroup would discuss the outcome of the review and take the decision on the disbursement," he added.

    "We call on the Greek authorities to continue swift implementations of the agreed program and conditionality so as to ensure a successful finalization of this review," the Eurogroup chief said.

    "It's of the utmost importance that the 'troika' can finalize their review at the beginning of July. I strongly hope all political leaders in Greece will understand the importance of working together to help achieve this result," he stressed.
    http://english.cntv.cn/20130621/100858.shtml
    21/6/13

    ReplyDelete
  10. Koalitionsstreit über Staatssender ERT.....Griechisches Dreierbündnis auf der Kippe.....

    In Griechenland hat sich die Regierungskrise weiter zugespitzt, weil die drei Koalitionsparteien Neue Demokratie (Konservative), Pasok (Sozialisten) und Demokratische Linke ihren Streit über die Schließung des Staatssenders ERT nicht beilegen konnten. Auch bei dem dritten Krisengipfel binnen vier Tagen fanden die Partner keine gemeinsame Linie.

    Knackpunkt ist die Frage, in welcher Form der vom konservativen Regierungschef Antonis Samaras im Alleingang abgeschaltete Sender ERT wieder den Betrieb aufnehmen kann. Sozialisten und Demokratische Linke hatten gegen die Schließung massiv protestiert........http://www.tagesschau.de/ausland/griechenland-koalition100.html
    21/6/13

    ReplyDelete
  11. Brasilien in AufruhrGegen alles und jeden.....


    Hunderttausende Brasilianer protestieren – in den Städten kommt es zu Straßenschlachten. Doch gegen welche Missstände kämpfen die Demonstranten? Je länger die Protestwelle andauert, desto weniger sind sie sich einig. ......http://www.handelsblatt.com/politik/international/brasilien-in-aufruhr-gegen-alles-und-jeden/8386214.html
    21/6/13

    ReplyDelete
  12. Εν αναμονή των αποφάσεων της ΔΗΜΑΡ .....

    Τις τελικές της αποφάσεις για τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση αναμένεται να λάβει σήμερα η Δημοκρατική Αριστερά, μετά τη χθεσινή εμπλοκή στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, με αιχμή το θέμα της ΕΡΤ.

    Στις 11.00 συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος από κοινού με την Εκτελεστική Επιτροπή, όπου θα αποφασιστεί η θέση της ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα, δεδομένης της χθεσινής ρήξης.

    Ο γραμματέας του κόμματος Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο MEGA, ανέφερε ότι «καταγράφηκε μια βασική αντίθεση ανάμεσα στην πρόταση της ΔΗΜΑΡ και σε αυτή του πρωθυπουργού. Με δεδομένη αυτήν την αντίθεση, η ΔΗΜΑΡ θα δει τη στάση της απέναντι στην κυβέρνηση».

    Σχολιάζοντας τη στάση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Λυκούδης επεσήμανε ότι «ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε με διαφορετικό τρόπο αυτήν την αντίθεση και έτσι αυτό που νομίζαμε μέχρι χθες το μεσημέρι ως κοινή στάση δεν υπάρχει».
    http://www.zougla.gr/politiki/article/en-anamoni-ton-apofaseon-tis-dimar
    21/6/13

    ReplyDelete
  13. Los trabajadores despedidos de la TV pública,ERT: 'Nos han tratado como basura'....

    Suena la música de cabecera y comienza el informativo. Grecia sigue en crisis y la Troika continúa pidiendo más ajustes. Los titulares en la televisión helena parecen ser los mismos día tras día. También en los estudios 'amotinados' de la clausurada radiotelevisión pública (ERT): un mes después de ser decretado su cierre el edificio continúa 'ocupado' por varios centenares de profesionales, entre periodistas, técnicos, personal administrativo y de limpieza.

    Cuatro semanas han bastado para dar un lavado de cara al lugar: decenas de pancartas cuelgan de sus ventanas y los carteles de los sindicatos inundan sus pasillos, asemejados ahora a los de una facultad rebelde: "No nos vamos a ir, esta es nuestra casa. La gente quiere quedarse a luchar por su vida, por su trabajo y por su familia", explica a ELMUNDO.es Nikos Angelidis, ex corresponsal en EEUU y enviado especial a la guerra de Irak.

    Su calvario y el de sus compañeros comenzó el pasado 11 de junio, cuando el gobierno dirigido por el primer ministro conservador Antonis Samaras decidió echar el cierre a la compañía. Su objetivo era mantenerla cerrada mientras creaba una radiotelevisión pública "más eficiente" y con una plantilla muy reducida.

    Por el camino dejó a los 2.656 trabajadores en la calle: "Nos han tratado como basura, sólo somos números para ellos. Nadie ha apreciado lo que hemos hecho aquí por el país», lamenta Angelidis. El despido ni siquiera se ajusta a derecho, según el corresponsal: "El papel que nos han dado no está firmado y no es legal. Lo voy a llevar al tribunal europeo de derechos humanos", comenta decidido mientras un corro de trabajadores debate en una habitación contigua.
    Emisora líder en internet....http://www.elmundo.es/elmundo/2013/07/13/comunicacion/1373717273.html
    14/7/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin