Thursday, June 20, 2013

Νίπτει τας χείρας του το ΔΝΤ για την ΕΡΤ.... «Δεν εισηγηθήκαμε καταργήσεις δημόσιων φορέων» δήλωσε ο Τζέρι Ράις

«Δεν εισηγηθήκαμε καταργήσεις δημόσιων φορέων» δήλωσε το απόγευμα της Πέμπτης στην Ουάσινγκτον ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Τζέρι Ράις  διευκρινίζοντας ότι το Ταμείο δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο κ. Ράις ανέφερε ότι το «λουκέτο» αποτέλεσε πρωτοβουλία που ανέλαβε από μόνη της η ελληνική κυβέρνηση  και πρόσθεσε ότι η τρόικα παρέχει τεχνική βοήθεια σε ζητήματα διοικητικής μεταρρύθμισης αλλά ουδέποτε εισηγήθηκε συγκεκριμένες προτάσεις για την κατάργηση δημόσιων φορέων.

  • Κληθείς να σχολιάσει την πρόοδο του ελληνικού προγράμματος ο κ. Ράις υπενθύμισε ότι «η αποστολή είναι ακόμη σε εξέλιξη» και αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα.  
20/6/13
--
-
  •  Ο Μπαρόζο για την ΕΡΤ....

Την εκτίμηση ότι «η Ελλάδα αποκαθιστά την εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα οικονομικών μεταρρυθμίσεων που εφαρμόζει» εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

«Η Ελλάδα σημειώνει πρόοδο όσον αφορά στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης, η οποία χρειάζεται ώστε η χώρα να επανέλθει στην ανάπτυξη», είπε ο Μπαρόζο μιλώντας προς δημοσιογράφους μετά τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Βιέννη.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο Μπαρόζο τόνισε: «Ελπίζω ότι θα έχουν επιτυχία και τους υποστηρίζουμε».

http://www.enikos.gr/economy/154047,O_Mparozo_gia_thn_ERT.html
20/6/13
-----------
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin