Thursday, June 13, 2013

Μ. Σουλτς: Δεν υπάρχει ευρωπαϊκός δάκτυλος στο κλείσιμο της ΕΡΤ ... Η ευθύνη είναι της ελληνικής κυβέρνηση και πρέπει να την αναλάβει, είπε

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς επιρρίπτει τις ευθύνες για το λουκέτο στην ΕΡΤ στην ελληνική κυβέρνηση, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει ευρωπαϊκός δάκτυλος. 

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας Καβάκο Σίλβα, ο κ. Σουλτς προχώρησε μάλιστα σε έμμεση σύγκριση Ελλάδας και Πορτογαλίας.

«Θέλω να επισημάνω ότι η κυβέρνηση της Πορτογαλίας σπάνια κρύβεται πίσω από την τρόικα. 

Παραδέχεται ανοιχτά ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι και δικά της μέτρα. Την ίδια ώρα υπάρχουν κυβερνήσεις που κλείνουν με δική τους απόφαση τη δημόσια τηλεόραση της χώρας και λένε ότι ευθύνονται οι Βρυξέλλες» δήλωσε αφήνοντας αιχμές για την ελληνική κυβέρνηση.

«Όποιος συμπεριφέρεται έτσι, χάνει τον σεβασμό των άλλων. Όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πράξεις του, κερδίζει σεβασμό» κατέληξε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.
www.tovima.gr
13/6/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin