Thursday, May 16, 2013

ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΩΝΤΑΙ

Γράφει ο Β.Α. Κόκκινος
Όσοι επίστευσαν ότι είναι δυνατόν να εξαλείψουν από τον χάρτη την Ελλάδα, δια του οικονομικού πολέμου και της εξαθλιώσεως των θεσμών της, των ενόπλων δυνάμεών της και του λαού της, αγνοούν τα διδάγματα της Ιστορίας. Οι περισσότεροι λαοί και όταν εξοντώνονται αναγεννώνται.  Ο Τούρκος υπουργός των Εσωτερικών Ταλάτ δε θα είχε περάσει στην ιστορία ως ο ειδεχθέστερος και φρικτότερος εγκληματίας, δια της από 16/ 09/1915 Διαταγής του προς εξόντωση των Αρμενίων της Τουρκίας, αν εγνώριζε ότι οι αρμένιοι που θα επιζήσουν και άλλοι που ζούσαν σε άλλες χώρες, θα μεγαλουργούσαν αργότερα, δια των εξαιρετικών φυλετικών προσόντων τους, που είναι η εργατικότητα, η εντιμότητα, η ευθύτητα και η συνέπειά τους.

Ομοίως οι Γερμανοί φασίστες του Χίτλερ δεν θα είχαν εξοντώσει κατά τον πλέον απάνθρωπο τρόπο 6 εκατομμύρια Εβραίων, αν εγνώριζαν ότι αυτοί που θα επιζήσουν στην Ευρώπη και σε άλλες Ηπείρους, δια των φυλετικών ικανοτήτων τους, θα κατόρθωναν, όχι μόνον να επανιδρύσουν το κράτος του Ισραήλ, αλλά και να αποκτήσουν τα σκήπτρα της οικονομίας της υφηλίου. Το βάρος του εγκλήματος τούτου δεν είναι δυνατόν να μην επηρεάζει την ψυχολογία των απογόνων μεγάλου αριθμού Γερμανών αξιωματούχων του Χιτλερικού καθεστώτος,  οι οποίοι εγνώριζαν το συντελούμενο έγκλημα και τη διαπραττόμενη  γενοκτονία εις βάρος των Εβραίων.

Ο ελληνικός λαός υπό την ηγεσία αξίων κυβερνητών εμεγαλούργησε. Εκάμθη μόνον υπό την ακαταμάχητη δύναμη υπερτέρων δυνάμεων και πάντοτε προσωρινώς. Ακόμη και κατά τους μακρούς αιώνες της Οθωμανικής δουλείας δεν έπαψαν οι Έλληνες να μάχονται σε διάφορα σημεία της Σουλτανικής  Αυτοκρατορίας,  όπως γράφει ο Σάθας στην ιστορία της Ελλάδος επί τουρκοκρατίας.

Σήμερα η κυβέρνηση στην ουσία επιτελεί εντολές ξένων δυνάμεων,  ήτοι των χωρών που φέρονται ως δανείστριές μας σε ελάχιστους δε τομείς και για ορισμένα μόνο θέματα αποφασίζει ελευθέρως. Στο καθεστώς αυτό περιήγαγε τη χώρα μας ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος, ως γνωστόν,  εξαπάτησε το λαό με ψευδείς προεκλογικές υποσχέσεις και στη συνέχεια τον παρέδωσε στα δεσμά της τρόικας και του ΔΝΤ σε κατάσταση ατερμόνου υφέσεως και στερήσεως. 

Οι εκπρόσωποι των ξένων αγνοούν το Σύνταγμα της Ελλάδος, ευνοούν όσους τους παρέχουν τις υπηρεσίες που επιθυμούν και καταδικάζουν όλους τους άλλους σε στερήσεις συνεπαγόμενες μείωση της αξιοπρεπείας τους και κάμψη του ηθικού τους. Το Σύνταγμα επιτάσσει την κυβέρνηση να χορηγεί στους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς και όσους εξομοιώνονται με αυτούς αποδοχές ανάλογες του λειτουργήματός τους (αρθ. 87 παρ 2). Δια τα μέλη της όμως και τους Βουλευτές έχει φροντίσει να λαμβάνουν αποδοχές τριπλάσιες των προέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων,  συγχρόνως δε να διατηρούν και το προνόμιο του αφορολογήτου του 25% του συνόλου των απολαβών τους.

Η άνιση μεταχείριση των δικαστικών λειτουργών στους οποίους ο λαός προσβλέπει για τη προστασία των δικαιωμάτων του, επιφέρει υπαλληλοποίηση του δικαστικού λειτουργήματος, θύματα της οποίας θα είναι πρώτοι οι πολιτικοί. Οι Δικαστές οφείλουν να διαδραματίσουν τον εκ του Συντάγματος θεσμικό τους ρόλο στο ακέραιο, έχοντες υπόψη ότι ο λαός αποβλέπει εις αυτούς για τη σωτηρία του από τη σημερινή κατάσταση και ότι οιαδήποτε απευκταία και  ανώμαλη εξέλιξη της πολιτικής ζωής του τόπου θα απολήξει εις βάρος τους με την κατηγορία ότι δεν απέτρεψαν την κατάλυση της Δημοκρατίας στην κυβέρνηση και την  τρόικα.

Πολλοί  Έλληνες μάλιστα αξιώνουν από τους δικαστάς να σταθούν εμπόδιο στην εφαρμογή αντισυνταγματικών νόμων φιλοτεχνουμένων εκεί όπου έχουν πρόσβαση οι επαγγελματίες υπερασπιστές των εμπόρων ναρκωτικών και των πάσης φύσεως εγκληματιών.  Ήδη τα αποκαλυφθέντα ελλείμματα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (2,2 εκατομμύρια ευρώ για «ανάγκες γραφείου προέδρου», 4,6 εκατομμύρια ευρώ έσοδα από «κουπόνια» αγνώστου διαθέσεως, 160.000 κόστος προσωπικού γυμναστηρίου), κατά τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα ορισμένων εφημερίδων, θα έπρεπε να έχουν ευαισθητοποιήσει τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Η εμφάνιση του κέντρου των Αθηνών αποδεικνύει την ύπαρξη ακόμη κυκλωμάτων προστασίας των εμπόρων ναρκωτικών, τα νήματα των οποίων ίσως και να φτάνουν μέχρι των προθύρων της εξουσίας. Διότι δεν είναι δυνατόν άνευ ανοχής των αρμοδίων αρχών να παρατηρείται το φαινόμενο της τροφοδοσίας δια ναρκωτικών πολλών ναρκομανών σε διάφορα σημεία του κέντρου των Αθηνών όπου τα θύματα του κέρδους της εμπορίας των ναρκωτικών  καταφεύγουν με την ανοχή των αρμοδίων αρχών. 

Η διαθρυλούμενη νομοθετική απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές όσων εμφορούνται από ρατσιστικές αντιλήψεις πέραν του ότι αντιτίθεται προς τη βασική αρχή του ελληνικού πολιτεύματος της καθολικότητας του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι,  είναι πολύ περίεργης εμπνεύσεως. Και πάντως γιατί να είναι περισσότερο επικίνδυνοι οι έχοντες αυτές τις αντιλήψεις (ποιος και πώς θα κρίνει άλλωστε την ύπαρξή τους;) και όχι εκείνοι οι οποίοι έχουν ως αρχή του κόμματός τους την κατάληψη της εξουσίας δια των  όπλων και της βίας.
16/5/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin