Monday, April 15, 2013

Λύση σύντομα ή ο καθένας τον δρόμο του, επαναλαμβάνει ο Έρογλου

Την ευχή όπως οι Ε/κ «γείτονες» ξεπεράσουν μια ώρα αρχύτερα τα οικονομικά τους προβλήματα και με καλή πρόθεση με εποικοδομητική συμπεριφορά, προσέλθουν στο τραπέζι των συνομιλιών με ιδέες για την επίτευξη λύσης του κυπριακού προβλήματος που θα μετατρέψει το νησί σε κέντρο ευημερίας, γαλήνης και ειρήνης, εξέφρασε ο Τ/κ ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ερογλου μιλούσε στην τελετή για την 57η επέτειο από την μεταφορά της διοίκησης και περιουσίας των Βακουφίων (ΕΒΚΑΦ) στους Τ/κ, χαρακτηρίζοντας εξαιρετικής σημασίας τον αγώνα που είχαν κάνει γι’ αυτό ο Φαζίλ Κιουτσιούκ και οι συνεργάτες του.

Η ασάφεια στο Κυπριακό πρέπει να τερματιστεί, συνέχισε ο Τ/κ ηγέτης, λέγοντας ότι το πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα, κάνοντας αναφορά στις τελευταίες δηλώσεις επί του θέματος του Τούρκου Προέδρου, Γκιουλ, του ΥΠΕΞ, Νταβούτογλου και του Υπουργού για θέματα ΕΕ, Μπαγίς.
Με το θέμα του φυσικού αερίου και την μεταφορά από την Τουρκία νερού και ηλεκτρισμού, ανέφερε ο Ντερβίς Έρογλου, η Κύπρος θα επιτύχει την ευημερία, την γαλήνη και την ειρήνη, θα χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας και την βελτίωσης των φιλικών τους σχέσεων, λέγοντας πως θέλουν να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση.
«Αλλά εάν δεν θέλουν λύση (οι Ε/κ), πρέπει να ξεχαστεί ότι θα κρατούν κι άλλο αλυσοδεμένους, ο καθένας πρέπει να πάρει το δρόμο του». Ο «τ/κ λαός», συνέχισε, είναι αποφασισμένος να στηρίξει το «κράτος» του, την κυριαρχία, τα δικαιώματα και το δίκιο του.
 .onlycy.com
 15/4/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin