Tuesday, April 9, 2013

Ο Αρχιεπίσκοπος δίνει 2,5 εκ. για συντήρηση του Απ. Ανδρέα

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ανακοίνωσε σήμερα ότι η Εκκλησία της Κύπρου είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει τη συντήρηση της Μονής του Αποστόλου Ανδρέα, ύψους 2,5 εκ. ευρώ.
Σε δηλώσεις του στην Αρχιεπισκοπή παρουσία του Επισκόπου Καρπασίας Χριστοφόρου, ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι "εμείς ως Εκκλησία είμεθα έτοιμοι να χρηματοδοτήσουμε τη συντήρηση του Αποστόλου Ανδρέα".
Σημείωσε πως "ετοιμάζεται η UNDP (United Nations Development Programme) να βγει σε διεθνείς προσφορές, γνωρίζουμε ότι θα χρειαστούν μερικά εκατομμύρια για τη συντήρηση της Ιεράς Μονής και η Εκκλησία είναι έτοιμη να τα προσφέρει ούτως ώστε να αρχίσουμε το συντομότερο δυνατόν".

"Δεν θέλω να πω περισσότερα. Μόλις η UNDP είναι έτοιμη να βγει σε προσφορές μέχρι να κατακυρωθούν οι προσφορές, εμείς θα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε αυτό το ποσό", πρόσθεσε.
Ερωτηθείς αν τα προσκόμματα από το κατοχικό καθεστώς έχουν υπερπηδηθεί, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι "η όλη διεργασία θα γίνει μέσω των Ηνωμένων Εθνών και τα σχέδια τα έχει υιοθετήσει η UNDP και δεν θα μπορεί κανείς να ξεφύγει από τα σχέδια ούτε από την όλη διαδικασία της συντήρησης της Μονής".
Είμαστε σίγουροι, συμπλήρωσε, ότι το έργο θα πάρει σωστά την πορεία που έχει διαγράψει η UNDP.
.ikypros.com
9/4/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:
--

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin