Sunday, March 24, 2013

Μήνυμα ενότητας και στήριξης στην Κύπρο από τον Παπούλια

«Ενότητα πάνω σε ένα εθνικό σχέδιο που θα μας επιτρέψει να αμβλύνουμε τις επιπτώσεις της κρίσης, να προστατεύσουμε τους πιο αδύναμους και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία μπροστά», ζητάει απ όλον τον Ελληνισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και υπογραμμίζει τη δοκιμασία που περνάει η Κύπρος.  

"Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στην Κύπρο. Τις κρίσιμες αυτές στιγμές, δεν αρκούν μόνον τα λόγια αλλά η έμπρακτη αλληλεγγύη και στήριξή μας", ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη δήλωσή του και σημειώνει ότι "ο Ελληνισμός δοκιμάζεται μέσα σε ένα διεθνές περιβάλλον που γίνεται όλο και πιο σκληρό. Πολλά συμβαίνουν χωρίς να εξαρτώνται από τις δικές μας προσπάθειες, άλλα μπορούμε να τα οδηγήσουμε με τις δικές μας αποφάσεις και τις δικές μας δράσεις". 


Ειδικά για το μήνυμα της αυριανής επετείου επισημαίνει ότι "η Επανάσταση του 1821 προκάλεσε παγκόσμιο θαυμασμό, ενέπνευσε, συγκίνησε και εξακολουθεί να δημιουργεί σκέψεις για τη δύναμη της συλλογικότητας, της πίστης σε ιδανικά, του πάθους για ελευθερία και ανεξαρτησία". 
.enet.gr
24/3/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin