Tuesday, March 5, 2013

"Υπερόπτες οι Τούρκοι επιχειρηματίες, μας υποδέχτηκαν σαν επαίτες"

Τι λένε οι Έλληνες επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην αποστολή στην Τουρκία ....
Παρά το θερμό πολιτικά κλίμα και τις εκατέρωθεν κυβερνητικές προσπάθειες για κατανόηση σε μια περίοδο κρίσιμη για την Ελλάδα που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξασφάλισε με την αναδυόμενη σε ισχύ Τουρκία, τα αποτελέσματα των διμερών επιχειρηματικών επαφών φαίνεται πως δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Η υπεροψία των Τούρκων επιχειρηματιών, οι οποίοι λόγω της αδυναμίας της χώρας μας κατατάσσουν στην κατηγορία «επαίτης», αλλά και μια σειρά αδυναμιών στη διοργάνωση των επαφών οδήγησαν τελικά σε χαμηλότερα του αναμενόμενου αποτελέσματα. Όπως δηλώνει στο newmoney.gr ο επιχειρηματίας Νίκος Βασιλείου (διευθύνων σύμβουλος και μέτοχος στην εταιρεία Bright) «πολλοί ήταν εκείνοι οι Τούρκοι επιχειρηματίες που μας αντιμετώπισαν σαν επαίτες». Τέτοια υπεροψία υπήρξε.

Μάλιστα πηγές μας αναφέρουν πως κυρίαρχα το ενδιαφέρον των Τούρκων στρέφεται όχι σε κοινές δουλειές ή επενδύσεις σε ελληνικές βιομηχανίες ή επιχειρήσεις αλλά στις αποκρατικοποιήσεις, τις πωλήσεις μαρίνων και ξενοδοχείων ακόμα και αεροδρομίων και στις διευθετήσεις των αδειών παραμονής για τους τουρίστες τους.
5/3/13

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin