Tuesday, January 1, 2013

Θεσσαλονίκη: Ευχές από τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης

Το 2013 να είναι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές, ευχήθηκε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος δέχθηκε ευχές στο γραφείο του για το νέο έτος κι έκοψε τη βασιλόπιτα.

Είναι αλήθεια ότι ο λαός περνάει δυσκολίες, με πέντε χρόνια συνεχούς ύφεσης, είπε, αλλά σημείωσε πως τα πράγματα δείχνουν πως το 2013 θα είναι καλύτερο και γι αυτό θα αγωνιστούμε όλοι. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα αρχίσει η ανάπτυξη της οικονομίας προς όφελος της χώρας και όλων των Ελλήνων.


Σχετικά με το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης τόνισε ότι «μέρα με την ημέρα αποκτά νέες αρμοδιότητες, οι οποίες είναι ουσιαστικές και θα του δώσουν τη δυνατότητα να διαδραματίσει τον ιστορικό του ρόλο».
«Αισιοδοξούμε ότι το 2013 θα ολοκληρωθεί το πλέγμα των αρμοδιοτήτων και θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης», υπογράμμισε.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Άνθιμος και ο κ. Καράογλου αντάλλαξε ευχές με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα, τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, τον πρόξενο των ΗΠΑ Ρόμπερτ Σάντερς, αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Xρήστος Μαζάνης

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin