Monday, December 24, 2012

Επέστρεψαν μετά την dolce vita οι πανέμορφες Ιασμιώτισες

ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
Η μία έγινε δεκτή από την οικογένειά της η δεύτερη πήγε στον πατέρα της αφού ο σύζυγος δεν συγχώρησε την εγκατάλειψή του…
Είχαν πάει στην Τουρκία παρασυρμένες από γνωριμίες μέσω facebook, αλλά δεν τα βρήκαν όπως τα περίμεναν 
Δυο πανέμορφες μουσουλμάνες, παντρεμένες, μητέρες ανήλικων παιδιών που εγκατέλειψαν οικογένειες και παιδιά για να ζήσουν την προσωπική τους διαδρομή και περιπέτεια μέσα από τον κόσμο του διαδικτύου τον οποίον ανακάλυψαν στο μικρόκοσμο της κοινωνίας όπου ζούσαν, επέστρεψαν όπως πληροφορούμαστε, (Χ), απογοητευμένες απ’ ό,τι έζησαν στην «ελευθερία» τους. 
Το σχετικό σήμα αναζήτησης μέσω της Interpol έπαυσε αφού είναι σώες και αβλαβείς, είναι ενήλικες και όλα ήταν θέμα προσωπικής τους επιλογής. Πάντως  η όλη απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας, τους δίδαξε πολλά. 
Τα οικογενειακά προβλήματα που δημιουργήθηκαν δεν γνωρίζουμε πως θα ξεπεραστούν αφού ο ένας σύζυγος δέχθηκε τη μετανοιωμένη συμβία του, ο άλλος όμως δεν την αποδέχθηκε με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πατρική της οικία. 
Το διαδίκτυο πάντως αποδείχθηκε πολύ πλασματικό σε όσα παρουσίαζε στα νέα κορίτσια που ζώντας σ΄ ένα μικρό τόπο με πολύ περιορισμένο κύκλο αλλά και συζύγους που πάντα απολαμβάνουν μεγαλύτερες ελευθερίες σε ό,τι κάνουν κι αποδοχή από την κοινωνία, θέλησαν να ζήσουν το όνειρο τολμώντας να ξεφύγουν από αυτό που βίωναν. 
Το τι εξέλιξη είχε αυτή η επιλογή τους ξέρουν οι ίδιες, που ενώ  κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, τελικά επέστρεψαν στη σίγουρη ζωή της καθημερινότητάς τους στον Ίασμο Ροδόπης. 
 
24/12/12
-----
ΣΧΕΤΙΚΟ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin