Tuesday, December 4, 2012

Η Κύπρος δεν χρειάζεται ρωσικό δάνειο

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα πάρει δάνειο από τη Ρωσία, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αντόν Σιλουάνοφ.


Αυτό το ξένο κράτος, - είπε ο υπουργός, θα μπορέσει να επιλύσει τα οικονομικά του προβλήματα και χωρίς τη ρωσική συμμετοχή. «Η Κύπρος ήδη έχει συμφωνήσει με τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς για τη λήψη χρηματοδότησης υπό ορισμένους όρους», - είπε ο Σιλουάνοφ.



Τον Ιούνιο η Κυπριακή Δημοκρατία είχε ζητήσει από τη Ρωσία να της παραχωρήσει δάνειο ύψους πέντε δισεκ. ευρώ [1]. Στα τέλη Οκτωβρίου[4] οι Αρχές της Κύπρου δήλωσαν ότι πλησιάζουν τη σύναψη συμφωνίας με τους διεθνείς δανειστές για οικονομική βοήθεια.

.greek.ruvr.ru
4/12/12
---

2 comments :

  1. Αναζητώντας οικονομική λύση σε αυτό το χρονικό διάστημα για την επικείμενη δυσκολία χωρίς εξασφαλίσεις με επιτόκιο 3%, είστε στο σωστό δρόμο, όπως είμαι εγγεγραμμένος δανειστή και μπορούν να προσφέρουν τα δάνεια των μικρών ή μεγάλων ποσό οποιασδήποτε διάρκειας. επικοινωνήστε μαζί μου: janeahabah@hotmail.com με τις πληροφορίες σας.

    όνομα______________
    προσφώνηση___________
    Τηλέφωνο # ________
    ηλικία_______________
    επάγγελμα________
    το ποσό του δανείου_______
    διάρκεια__________
    Σκοπός του δανείου___

    Όσον αφορά,
    Rev.Jane Ahabah
    διευθύνων σύμβουλος jane χρηματοδότηση σπίτι

    ReplyDelete
  2. προσφορά δανείου ισχύουν τώρα

    Καλή σας μέρα, Είμαι ο κ. Stephen κόσμο πιστωτικής Adams, εμείς νόμιμα εγγραφεί και εγγυημένο δάνειο της εταιρείας, και θα εκδίδουν δάνεια προς ιδιώτες, επιχειρήσεις, κρατικές υπηρεσίες, εκκλησίες και τις οργανώσεις των επιχειρήσεων και οι άνθρωποι όλων των ειδών. Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό; Είστε στο οικονομικό πρόβλημα; Χρειάζεστε οικονομικές αποφάσεις; Ελευθερία λύση δάνεια σε όλα τα οικονομικά προβλήματά σας, τα δάνεια μας είναι εύκολες, φθηνές και γρήγορες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που επιθυμείτε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιαδήποτε δάνειο για να ταιριάζουν τον προϋπολογισμό σας μόλις 3% ετησίως. Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, αμέσως μας e-mail στη διεύθυνση:


    Γραφείο Πληροφοριών Επικοινωνία
    Stephen Adams (Διευθύνων Σύμβουλος)
    Norton Κτίριο,
    Relay Point Τάμγουορθ,
    Bradfordshire, B77 5BR, Ηνωμένο Βασίλειο
    Τηλ: (+44) 783 122 6624
    Fax: (+44) 7831 226 624
    E-mail: info@nortonfnclnmtg.com
    Website: http://www.nortonfclnmtg.com

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin