Sunday, December 23, 2012

Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη σε Κω, Αγαθονήσι, Λειψούς και Φαρμακονήσι

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης, επισκέφθηκε την 20 και 21 Δεκεμβρίου 2012, μονάδες και φυλάκια στις νήσους Κω, Αγαθονήσι, Φαρμακονήσι και Λειψούς. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για το έργο που επιτελούν και αντάλλαξε ευχές με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, καθώς και με τους κατοίκους των ακριτικών νησιών.

Διαπιστώνοντας το υψηλό φρόνημα τόσο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και των κατοίκων της ακριτικής Ελλάδας, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις να συνεχίσουν να είναι απόλυτα αφοσιωμένες στο έργο που επιτελούν έτσι ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφάλεια και να δραστηριοποιηθούν για να μπορέσει η χώρα να ανακάμψει οικονομικά.


 Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το 2013 οι κόποι του Ελληνικού Λαού για να ξεπεραστεί η κρίση, θα αποδώσουν καρπούς και πως η ανάπτυξη που όλοι προσδοκούν θα επιτευχθεί.
.mod.gr
22/12/12

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin