Tuesday, December 25, 2012

Αποκλεισμοί δρόμων στα Σκόπια

Σε αποκλεισμούς κεντρικών δρόμων σε όλες τις πόλεις της ΠΓΔΜ προχωρά ο αντιπολιτευόμενος συνασπισμός υπό την «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM) του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, μετά τα επεισόδια εντός και εκτός της Βουλής κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2013.

Όπως δήλωσε ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, οι υποστηρικτές της αντιπολίτευσης, από σήμερα το βράδυ μέχρι και την Παρασκευή, θα αποκλείουν για μισή ώρα κεντρικούς δρόμους σε όλες τις πόλεις της χώρας.


Ο αρχηγός του SDSM σημείωσε ακόμη ότι το κόμμα του δεν θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τον Μάρτιο του 2013, αν δεν λάβει ισχυρές εγγυήσεις από την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι «για ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές».

Μάλιστα κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό της χώρας για «απολυταρχικό τρόπο διακυβέρνησης της χώρας» και πρόσθεσε ότι η αντιπολίτευση θα αντιπαρατεθεί με όλες τις δυνάμεις της απέναντι στην κυβέρνηση του κ. Γκρούεφσκι.

Φίλιππος Καραμέτος

zougla gr: Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012
--------
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin