Wednesday, December 5, 2012

Απάντηση Επιτελείου Λιλλήκα προς ηγεσία ΔΗΚΟ και Ν. Αναστασιάδη για φυσικό αέριο

Απάντηση προς την ηγεσία του ΔΗΚΟ και το Επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για την πρόταση Λιλλήκα για εκμετάλλευση του φυσικού αερίου, έδωσε το Επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου Γιώργου Λιλλήκα.
Σε ανακοίνωσή του, το Επιτελείο του κ. Λιλλήκα θέτει ερωτήματα προς την ηγεσία του ΔΗΚΟ: «Παρακαλούμε πάρα πολύ τη σοφή ηγεσία του ΔΗΚΟ, που είναι βαθύς εμπειρογνώμονας και γνώστης των διεθνών αγορών, να μας εξηγήσει τι σχέση έχουν τα ομόλογα με τις μετοχές; Πού βρήκε στην πρόταση μας εισήγηση για διαπραγμάτευση μετοχών σε χρηματιστήρια;».


Στην ανακοίνωση, το Επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα αναφέρει στη συνέχεια πως κατανοεί «τον πανικό της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, αλλά για ακόμα μια φορά την καλούμε να συμπεριφερθεί με όση υπευθυνότητα της απέμεινε».

«Από αυτοσεβασμό και μόνο», προστίθεται στην ανακοίνωση, «ας μην αυτοεξευτελίζεται και ας πάψει επιτέλους να είναι ένα κούφιο αντηχείο του εκλεκτού της Νίκου Αναστασιάδη».
Το Επιτελείο του κ. Λιλλήκα δηλώνει πως απαντά μόνον, όπως αναφέρει, «σε σοβαρά ερωτήματα και σε όσους μπήκαν στο κόπο τουλάχιστον να διαβάσουν τις προτάσεις μας».
Αναφορικά με ανακοίνωση του Επιτελείου του κ. Αναστασιάδη, το Επιτελείο του κ. Λιλλήκα αναφέρει πως δεν εκπλήττεται «που επιμένουν σε παραποίηση στοιχείων. Επιβεβαιώνουν τη χθεσινή μας πρόβλεψη ότι κατά τους ίδιους η αξία του Οικοπέδου 12 είναι όση η αξία μιας πολυκατοικίας στη Μακαρίου».
Ο κ. Αναστασιάδης, καταλήγει η ανακοίνωση, «παραμένει πιστός εραστής του Μνημονίου της Τρόικας γιατί με αυτό θα μπορούν να εφαρμοστούν οι δικές του νεοφιλελεύθερες και αντικοινωνικές πολιτικές».

.Your only favourite Cyprus Portal
5/12/12
----
ΣΧΕΤΙΚΟ:

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin