Friday, December 28, 2012

Καλαμάτα: Ρύθμιση όλων των πυροδανείων

Υπεγράφη από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα χθες το μεσημέρι, μετά από παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η Υπουργική Απόφαση [1] με την οποία δίνεται ετεροχρονισμένα παράταση ενός έτους στις δόσεις των πυροδανείων που δεν είχαν την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου.
Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι είχε δοθεί παράταση στην αποπληρωμή των χρεολυτικών δόσεων μέχρι τον Ιούνιο του 2013, σε όσες επιχειρήσεις έχουν πυροδάνεια με εγγύηση του Δημοσίου, ενώ όσες δεν είχαν εγγύηση του Δημοσίου έπρεπε να πληρώσουν κανονικά τις τοκοχρεολυτικές δόσεις του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου.

«Η ρύθμιση ήταν απολύτως αναγκαία και καταβάλαμε τεράστιες προσπάθειες για την επίτευξή της» δήλωσε ο Μεσσήνιος βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σαμπαζιώτης μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΑ Καλαμάτας.
«Προσωρινή ανακούφιση στους δανειολήπτες δίνει η συγκεκριμένη απόφαση και έτω στο παρά πέντε τους έβγαλε μια από τις θηλιές των χρεών που τους πνίγουν» δήλωσε με τη σειρά του μιλώντας στο σταθμό μας, ο Μεσσήνιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος.
Μαρία Τομαρά
28/12/12
----

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin