Thursday, November 8, 2012

Στην Αθήνα την Παρασκευή ο πρόεδρος της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς

Επίσημη τριήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει από την Παρασκευή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς.

Την Παρασκευή θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος θα παραθέσει και γεύμα προς τιμή του. Θα παρατεθεί επίσης προς τιμή του γεύμα εργασίας παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ προβλέπεται συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, επίσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, συνάντηση με επιχειρηματίες και επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης. 

Ο πρόεδρος της Σερβίας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όπου την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Το Σάββατο ο πρόεδρος της Σερβίας θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου θα επισκεφθεί το συμμαχικό νεκροταφείο και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Άγιο Όρος όπου θα επισκεφθεί την Ιερά μονή Χιλανδαρίου.

Την Κυριακή ο Τόμισλαβ Νίκολιτς θα μεταβεί στην Κέρκυρα όπου θα επισκεφθεί το νησί του Βίδο όπου θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Σέρβων στρατιωτικών ενώ θα ολοκληρώσει την επίσκεψη του με ξενάγηση στο σερβικό μουσείο στην πόλη της Κέρκυρας.
8/11/12
--

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin