Thursday, October 4, 2012

FYROM: Μια Χώρα που Ονομάζεται Τρελοκομείο

Του Μάρκου Α. Τέμπλαρ
Στη Φλώρινα της Δυτικής Μακεδονίας και κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 100ης επετείου της Απελευθέρωσης της Μακεδονίας από τους Οθωμανούς, ένα συγκεκριμένο και προφανώς ανισόρροπο άτομο, φαντάστηκε ότι ο ξάδερφός του από την ίδια περιοχή ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από μέλη της Χρυσής Αυγής. Παρά το γεγονός ότι κανείς στην Ελλάδα δεν γνώριζε τίποτα για το υποτιθέμενο «περιστατικό», συμπεριλαμβανομένου και του Γραφείου Συνδέσμου της ΠΓΔΜ, τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ δημοσίευσαν ευρέως την υποτιθέμενη αγριότητα ανταγωνιζόμενα για το ποιος θα δραματοποιήσει πιο πολύ την κατάσταση του κ. Σαμαρτζή (του οποίου το όνομα άλλαξε σε Samardjiev για να ταιριάξει με τους ισχυρισμούς των Σκοπίων σχετικά με την δήθεν "Μακεδονική" μειονότητα στην Ελλάδα) φτάνοντας σε σημείο φανταστικού θανάτου του.

Ακόμη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ με σοβαρότατο ύφος απαίτησε εξηγήσεις και δράση από την ελληνική κυβέρνηση, συμβάλλοντας στη φρενίτιδα του τύπου της ΠΓΔΜ. Ο κ. Τοντόρ Πετρόφ, Πρόεδρος εφ’ όρου ζωής του Παγκόσμιου «Μακεδονικού» Κογκρέσου, δήλωσε ότι η ΠΓΔΜ πρέπει να κηρύξει πόλεμο εναντίον της Ελλάδας! Ο άνθρωπος που πάσχει από εθνική κρίση ταυτότητας - απολαμβάνει να φωτογραφίζεται εμπρός στο Βουλγαρικό λιοντάρι και τον Ελληνικό ήλιο της Βεργίνας σε κόκκινο φόντο - φαντάζεται δε πως είναι ένας Μικρός Ναπολέων. Μήπως νομίζει πως το θύμα του είναι ο Αρχιδούκας Φερδινάνδος;
 Ως κομμουνιστές, οι Σκοπιανοί, έχουν ανατραφεί να εργάζονται ως αναδευτήρες των σκοπών τους, όσο τρελό κι αν ακούγεται, υπό την ηγεσία ενός τρισάθλιου ιστορικού που μας θυμίζει τον κόσμο του Γκέμπελς και κατευθύνει τον εθνικό εθνοκεντρισμό μετατρέποντας τους πολίτες της ΠΓΔΜ σε ένα έθνος καρικατούρας δύο διαστάσεων με δίχως ίχνος βάθους.
Η συμπεριφορά της ΠΓΔΜ κρύβει ανασφάλεια και ανεπάρκεια της σλαβικής τους οντότητας, στην οποία η επιθετική συμπεριφορά είναι η μόνη διέξοδος. Χρειάζεται να αισθάνονται ότι η χώρα τους είναι το επίκεντρο του σύμπαντος και γι αυτό ο Θεός δημιούργησε αυτούς πριν δημιουργήσει το ανθρώπινο γένος. Ταυτόχρονα χρειάζεται εχθρούς για να συσπειρώνεται πίσω από μια δημαγωγική και εγωιστική πολιτική αφρόκρεμα. Εάν εκλείψουν οι εχθροί τότε δημιουργούν φανταστικούς, ακόμη και αν αυτοί οι εχθροί είναι προϊόντα ψευδαίσθησης προφανώς ψυχικά διαταραγμένων ατόμων.
Οι Σκοπιανοί στο παρελθόν στην προσπάθειά τους να επικρατήσουν και να προσελκύσουν την προσοχή της διεθνούς κοινότητας, αποζήτησαν, δυστυχώς γι 'αυτούς, ως εκπροσώπους τους τρισάθλια άτομα και προβλήθηκαν ως ένα έθνος κακόμοιρων θυμάτων. Αντί μέσω της εκπαίδευσής τους να είναι υπερήφανοι για αυτό που είναι, δηλαδή Σλάβοι – κατά τον Misirkov - η πολιτική αφρόκρεμα της ΠΓΔΜ προτίμησε την απάτη και δεν προώθησε τον προγονικό τους θεό Βέλες ή Βόλος σε σημείο που ο κόσμος τους βλέπει σαν κλόουν. Η κυβέρνηση των Σκοπίων γελοιοποίησε τους πολίτες της, επενδύοντας σε μια θεωρία πως αυτοί οι ίδιοι είναι το επίκεντρο του κόσμου, προκαλώντας το γέλιο, και την φοβία για τους κλόουν.
Η συμπεριφορά του κ. Στέφαν Φούλε από την ΕΕ, ήταν απογοητευτική. Ο κ. Φούλε αναμφισβήτητα τάχθηκε με εκείνους των οποίων η ιδεολογία είναι ίδια με την  ιδεολογία των σφαγέων του χωριού Lidice. Η λεγόμενη «Μακεδονική» προσευχή, σε συνδυασμό με τη μετατροπή των Σκοπίων σε τσίρκο θα έπρεπε να είναι κόκκινη σημαία γι αυτόν. Αν ο κ. Φούλε επιθυμεί την εκτίμηση του κόσμου, ίσως θα πρέπει να εξετάσει την έξοδό του από την ψυχιατρείο που ονομάζεται Σκόπια. Ο κ. Φούλε πρέπει να τα ξέρει αυτά.
Γι αυτούς που θεωρούν τις σκέψεις μου υπερβολικές θα αναφερθώ σε μια προσευχή που δημοσιεύθηκε στην εξαμηνιαία δημοσίευση «Svoboda ili Smŭrt» [Ελευθερία ή Θάνατος], ένα προ-βουλγαρικό όργανο του VMRO και της Πατριωτικής «Μακεδονικής" Οργάνωσης από την πόλη Φορτ Γουέην της Ιντιάνα. Η συγκεκριμένη προσευχή έχει ημερομηνία Ιούλιο-Δεκέμβριο του 1978. Ο συγγραφέας της προσευχής ήταν κάποιος Μπόρις HP. Το κείμενο αυτούσιο και όπως δημοσιεύθηκε έχει ως εξής.
Θεέ μου! Από τον καιρό που δημιουργήθηκε ο άνθρωπος, ο Θεός είπε ότι θα πρέπει να ονομαστούμε Μακεδόνες και η γη - η χώρα στην οποία ζούμε Μακεδονία. Η επιθυμία και η εντολή  ήταν πως πρέπει πάντα να είμαστε πρώτοι στην ανθρώπινη ωριμότητα και Κύριε, από την αρχή μέχρι τώρα δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο Μακεδονικό αίμα θα χυνόταν στη Μακεδονία και τον κόσμο από τους εχθρούς Σου καί εχθρούς μας.
Θεέ μου! Όλοι μας εμπόδισαν και μας κατέστρεψαν από το να κάνουμε αυτά τα πράγματα. Κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν πως είμαστε Έλληνες, άλλοι Βούλγαροι ή Σέρβοι και τέλος η Ρωσία (SSSR) και οι Γιουγκοσλάβοι προσπάθησαν να μας πείσουν πως είμαστε Σλάβοι. Τώρα Κύριε, ποια είναι η τελευταία λέξη και εντολή Σου;
«Ο τελευταίος μου λόγος και εντολή μου για όλα τα κράτη και εθνότητες στον κόσμο είναι να δώσουν τα πάντα για τους αδελφούς Μακεδόνες να είναι Μακεδόνες, ενωμένοι και ελεύθεροι, και ποτέ δεν πρέπει να υπάρχουν πια σαν χώρα δακρύων, ούτε σαν τάφος χωρίς σταυρό και δεν πρέπει πλέον να χυθεί περισσότερο αίμα. Εάν αυτό δεν τηρηθεί, η εντολή μου είναι να ανασυνταχθεί ο κόσμος σε γη δακρύων, στεναγμών και τάφων-ελευθερία στους Μακεδόνες και τη Μακεδονία ή θάνατος για τον κόσμο».
Από όλους τους κρυφούς Μακεδόνες και τις δυνάμεις του Θεού.
Εύχομαι ο κ. Φούλε να διαβάσει τα άνωθεν............

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8289.html#.UG1y-a4V3IU
4/10/12
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Δημοσιεύτηκε από Geo Kok στις Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021
Δημοσιεύτηκε από Geo Kok στις Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021

https://www.youtube.com/watch?v=q6zSoc2ntM4

Δημοσιεύτηκε από Geo Kok στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Calculadora para la Cola de Vacunación en México

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin