Saturday, October 20, 2012

Στα κατεχόμενα έκανε στάση κρουαζιερόπλοιο από την Αίγυπτο

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο έφθασε στο λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου, μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί, το κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας New Face με 60 αμερικανούς τουρίστες έφθασε χθες στην Αμμόχωστο, ενώ σήμερα το πλοίο προσάραξε στο λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας και οι επιβάτες περιηγήθηκαν στην πόλη.
Όπως αναφέρεται, το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε από την Αίγυπτο για κρουαζιέρα στην Μεσόγειο και σήμερα αναμένετο, μετά την στάση στην Κερύνεια ν’ αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό.

Το πλοίο, προστίθεται, επισκέφθηκαν ο «υπουργός συγκοινωνιών και μεταφορών», Ερσάν Σανέρ, ο «πρόεδρος» της «αρχής λιμένων», Αχμέτ Ντοκμετζίογλου και ο διευθυντής του τουριστικού γραφείου Κιοσεζαντέ, Αντάτς Γκιουνάι και συνομίλησαν με το πλήρωμα.
Ο κ. Σανέρ σε δηλώσεις του ανέφερε ότι οι αποφασιστικές προσπάθειες που έκαναν για αρκετό χρόνο για την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρων, άρχισε να αποδίδει καρπούς. Ευχαρίστησε δε την εν λόγω εταιρεία γιατί επέλεξε τα κατεχόμενα για σταθμό στην κρουαζιέρα της. Πρώτη φορά, συνέχισε, επισκέπτεται τα κατεχόμενα πλοίο τέτοιου μεγέθους και ευχαρίστησε και την εταιρεία Κιοσεζαντέ για την συμβολή της.
Θα συνεχίσουν, είπε, αυξάνοντας τις επαφές τους με όλες τις εταιρείες που πραγματοποιούν κρουαζιέρες στο χώρο της Μεσογείου, λέγοντας ότι ένας από τους κύριους στόχους του «υπουργείου» του είναι να προβεί σε όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε παρουσιάσει την ιστορία, τον τουρισμό, οικολογικό και αγροτικό σε όλους τους ανθρώπους για να επωφεληθούν.
Ο κ. Γκιουνάι είπε ότι οι προσπάθειες του τουριστικού του γραφείου με το «υπουργείο συγκοινωνιών και μεταφορών» θα είναι για την πραγματοποίηση κι άλλων στάσεων κρουαζιερόπλοιων σε Αμμόχωστο και Κερύνεια.
.sigmalive.com
20/10/12

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin