Saturday, September 1, 2012

Έρογλου: H ε/κ πλευρά να αντιληφθεί τις “πραγματικότητες”

Οργανωμένα σύνολα με μηνύματά τους αναφέρονται στην σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης.
Στο μήνυμα του ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου αναφέρει ότι η τρομοκρατία, οποιασδήποτε μορφής και αιτίας είναι καταδικαστέα και αποτελεί το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Αναφερόμενος στην ειρήνη στο νησί ισχυρίστηκε ότι η τ/κ πλευρά έκανε ότι της αναλογούσε για διευθέτηση του Κυπριακού και ευχήθηκε όπως και η ε/κ πλευρά αλλάξει στάση, αντιληφθεί τις πραγματικότητες κατά την έκφρασή του, και εντός συντόμου χρονικού διαστήματος να υπάρξει συμφωνία .
΄΄Περιμένουμε την ε/κ πλευρά΄΄, πρόσθεσε και κάλεσε την διεθνή κοινότητα να αναλάβει πρωτοβουλία  για να φέρει τους “Ε/κ στον δρόμο της ειρήνης”.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί δικοινοτική εκδήλωση στη νεκρή ζώνη, στην οποία δήλωσε συμμετοχή μεγάλος αριθμός οργανώσεων στα κατεχόμενα.
Εξάλλου σήμερα θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση με διοργανωτή το Δημοκρατικό κόμμα του Σερντάρ Ντενκτάς με αφορμή την 20η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος.
Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν και τα μέτρα που εισηγείται το κόμμα για έξοδο από την κρίση.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ατατούρκ της κατεχόμενης Λευκωσίας.
onlycy com
1/9/12

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin