Saturday, September 15, 2012

Ονόμασε την FYROM Μακεδονία επιτρέποντας Σκοπιανούς χρήστες να βρίζουν διαρκώς την χώρα μας ...

Μερικοί ήταν ηλίθιοι. Παρέμειναν ηλίθιοι και θα συνεχίσουν να είναι. Καθημερινά δίνουν εξετάσεις στο πεδίο αυτό για να δούνε τις αυξομειώσεις της βαθμολογίας τους. Φυσικά, αυτό είναι δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ατόμου στις σύγχρονες "ελεύθερες" δυτικές κοινωνίες αποτέλεσμα κατάκτησης δώρου δίχως αγώνες. Προφανώς συμφέρει και το σύστημα για να διατηρείται σε ισορροπία.
Τα προβλήματα όμως αρχίζουν όταν η κατάσταση αυτή, ναρκισσιστική επίδειξη του βαθμού ηλιθιότητας, έχει συνέπειες στο σύνολο μιας εθνότητας και στις μελλοντικές γενεές αυτής.

Τρανταχτό παράδειγμα η περίπτωση ομάδας ατόμων, από Ελλάδα και εξωτερικό, χρηστών του γνωστού paltalk (paltalk com) που αδιαφορώντας ότι ονόμασε την FYROM Μακεδονία, αδιαφορώντας ότι επιτρέπει Σκοπιανούς χρήστες να βρίζουν διαρκώς την χώρα μας, συνεχίζουν την συμβατική χρήση ακούγοντας συλλογικά τις θαυμάσιες μουσικές επιλογές τους. Ακόμα χειρότερο κάποιοι δειλοί καλλιτέχνισαν και μια Μακεδονία καρναβάλι με τρία παλούκια μπρος και τρία παλούκια πίσω φοβούμενοι το ban από το αμερικάνικο πρόγραμμα αν δηλώνουν σαφώς την ελληνικότητα της Μακεδονίας εκεί που πρέπει και όπως πρέπει. 

Τα παραπάνω δεν συμβαίνουν μόνο στον συγκεκριμένο χώρο από όπου πάρθηκε το παράδειγμα/φωτογραφίες. 
Τελευταία παρατηρούνται περιπτώσεις δειλίας, φοβίας και διστακτικότητας σε πλήθος άλλων δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με το πρόβλημα του ονόματος της γειτονικής χώρας των Σκοπίων. Σε λεκτικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο. Και από πολίτες αλλά και από αρχές.......
(*Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές. Εξυπακούεται ότι υπάρχει πλήθος από παρόμοιες.)
15/9/12

-------
----
--
ΙΙΙ Makedonia III ......με τα παλούκια της δειλίας, φοβίας και διστακτικότητας.  
(Το μήνυμα ελληνικότητας κρυμμένο)

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin