Saturday, September 29, 2012

ΓΓ ΟΗΕ: Τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες μπορεί να ωφελήσουν και τις δύο κοινότητες

Τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ επωφελή για τις δύο κοινότητες και να χρηματοδοτήσουν τη διευθέτηση του Κυπριακού, είπε ο Γενικός Γραμματέας ΟΗΕ στον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του κ. Μπαν.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, «ο ΓΓ του ΟΗΕ κι ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου συναντήθηκαν στο περιθώριο της 67ης συνόδου της ΓΣ των ΗΕ.

Αντάλλαξαν απόψεις για τρόπους αναζωογόνησης των διαπραγματεύσεων για εξεύρεση μίας συνολικής διευθέτησης στο κυπριακό και συζήτησαν το έργο των δικοινοτικών τεχνικών επιτροπών. Συζήτησαν τις έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο».
Ο  Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Έρογλου επέδωσε στον Μπαν γκι-Μουν πρόταση για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων γύρω από την Κύπρο. Λεπτομέρειες επρόκειτο να δώσει αργότερα, σε δημοσιογραφική διάσκεψη στην Τουρκική Αντιπροσωπεία.
 http://www.onlycy.com/232198
29/9/12
-

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin