Monday, September 3, 2012

Απορρίπτει το δημοσίευμα της Χουριέτ η Γαλλίδα Ευρωβουλευτής

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη καθώς και για την επίσκεψή της στην Κύπρο, προέβη σήμερα η Γαλλίδα Ευρωβουλευτής των Πρασίνων Helene Flautre, η οποία απορρίπτει τα όσα αναφέρονται στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» για τη συνάντησή της με τον κ. Αναστασιάδη.
Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι σε αντίθεση με την εντύπωση που αφήνει η εφημερίδα, δεν ήταν παρόντες δημοσιογράφοι στη συνάντηση, η οποία, όπως προσθέτει, ήταν κλειστή για τα ΜΜΕ.
Επίσης, απορρίπτει το δημοσίευμα, λέγοντας ότι δεν αντανακλά ορθά το περιεχόμενο της συνάντησης.

Στο άρθρο, σημειώνει, προστίθενται κάποια στοιχεία. Δεν με εκπλήσσει αυτό, καθώς το άρθρο δημοσιεύτηκε πριν δώσω καν συνέντευξη στον Τούρκο δημοσιογράφο για την επίσκεψή μου στην Κύπρο, αναφέρει η ευρωβουλευτής.
Στην Κύπρο, αναφέρει, είχε την ευκαιρία να συναντήσει όχι μόνο τον κ. Αναστασιάδη, αλλά και τον Πρόεδρο Χριστόφια, ορισμένους Υπουργούς της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και τους κυρίους Ταλάτ και Ερογλου και άλλους πολιτικούς.
Η Ευρωβουλευτής σημειώνει ότι οι συναντήσεις που πραγματοποίησε της έδωσαν την ευκαιρία να κατανοήσει καλύτερα την κατάσταση στην Κύπρο καθώς και τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους η ΕΕ θα μπορούσε να συμβάλει στην εδραίωση της ειρήνης στο νησί.
onlycy.com
3/9/12

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin