Thursday, August 2, 2012

Συμπόσιο στο Μέτσοβο για τον Γεώργιο Αβέρωφ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο
Συμπόσιο με θέμα «Γεώργιος Αβέρωφ: Εθνικός και Ολυμπιακός Ευεργέτης» διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Δήμος  Μετσόβου σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών και με τη στήριξη του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε) του ΕΜΠ.
Για την έναρξη του συμποσίου θα  λάβει χώρα αύριο, Παρασκευή και ώρα 9 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Μετσόβου Μουσικό Δρώμενο Αρχαίας Ελληνικής Μουσικής υπό το φως της Γαλάζιας Πανσέληνου με τίτλο «Άθλος Ευεργεσίας».
Μουσική επιμέλεια Μιχάλης Καραβασίλης. Απαγγελία Λυδία Κατρινού.

Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π. στο Μέτσοβο. Διοργανώνεται στο πλαίσιο αφενός των εκδηλώσεων Εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση του Μετσόβου και  αφετέρου της διεξαγωγής  των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Κατά την διάρκεια του συμποσίου θα λειτουργήσει ειδική θεματική έκθεση με θέμα «Γεώργιος  Αβέρωφ: Εθνικός-Ολυμπιακός Ευεργέτης» από το αρχειακό υλικό της  βιβλιοθήκης Γεωργίου Δολιανίτη.

proinoslogos.gr

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin