Friday, July 20, 2012

ΝΔ: Απαράδεκτες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Κυπριακό

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η ΝΔ, με αφορμή τις θέσεις που όπως αναφέρει, διατυπώνει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός και άλλα στελέχη του κόμματος για το Κυπριακό.

«Θλίψη και οργή προκαλούν σε όλους τους Έλληνες, βεβηλώνοντας τη μνήμη των Ηρώων του Κυπριακού Ελληνισμού, οι απαράδεκτες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, που δημοσιεύονται στην προσωπική διαδικτυακή σελίδα του προβεβλημένου στελέχους του, Γιάννη Μηλιού και συνυπογράφουν τα επίσης μέλη του, Σίσσυ Βωβού και Νάσος Θεοδωρίδης, ανήμερα της Μαύρης Επετείου της εισβολής του Αττίλα» αναφέρει η ΝΔ.

«Σύμφωνα με τις απόψεις τους, για τα δεινά του Κυπριακού Ελληνισμού, ευθύνονται ο ‘ελληνικός εθνικισμός’ και η ‘ελληνική επεκτατική πολιτική’. Κατηγορούν, μάλιστα, τους Ελληνοκυπρίους ότι καταπιέζουν τους Τουρκοκυπρίους!!! 38 χρόνια μετά την εισβολή του Αττίλα στη Μεγαλόνησο, αναρωτιόμαστε αν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ταυτίζεται πλήρως με τα όσα ακραία και επικίνδυνα υποστηρίζουν τα στελέχη του. Σε αυτό κ. Τσίπρα επιτέλους θα απαντήσετε;» δηλώνει η ΝΔ.


To επίμαχο άρθρο
ΕΔΩ
skai gr 20/7

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin