Tuesday, July 10, 2012

Ρωσικά πολεμικά πλοία μέσω Αιγαίου στη Μεσόγειο

Από την Μαύρη Θάλασσα στη Μεσόγειο πέρασαν τέσσερα ρωσικά πολεμικά πλοία, πιθανότατα με κατεύθυνση ανοιχτά της Συρίας. Πρόκειται για τα ρώσικα αρματαγωγά FILCHENKOV και TSEΖAR KUNIKOV και τα Ρυμουλκά SHAKHTAR και OKHTENSKY τα οποία εξήλθαν σήμερα από τα Δαρδανέλια και τώρα βρίσκονται νότια της Ίμβρου.

Όπως ενημερώνει το ΓΕΕΘΑ οι Ρωσικές διπλωματικές υπηρεσίες είχαν ενημερώσει σχετικά με την είσοδό τους στο Αιγαίο και τη διέλευση τις ελληνικές αρχές.


Οχι νέα όπλα στην Συρία
Στο μεταξύ  η  Ρωσία ανακοίνωσε χθές ότι  δεν πρόκειται να  προμηθεύει νέα είδη εξοπλισμών στη Συρία έως ότου σταθεροποιηθεί η κατάσταση στη χώρα αυτή .
Την  δήλωση έκανε  ο Υποδιευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικο-Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βιατσεσλάφ Ντζιρκάλν.«Ως σήμερα εκτελούσαμε παλιά συμβόλαια, μεταξύ άλλων και επισκευής τεχνικού εξοπλισμού.Μέχρι να  σταθεροποιηθεί η κατάσταση, δεν θα πραγματοποιούμε προμήθειες νέων εξοπλισμών» είπε ο  κ. Ντζιρκάλν που χαρακτήρισε τα δρώμενα στη Συρία ως εμφύλιο πόλεμο.
tanea gr

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin