Wednesday, July 25, 2012

«Ήταν πολύ βαριά η τιμωρία», λέει ο προπονητής της Βούλας Γιώργος Πομάσκι (BG)

«Ήταν πολύ βαριά η τιμωρία για τη Βούλα. Πρόκειται για ένα παιδί, για μια 23χρονη αθλήτρια που δεν ανήκει σε κανέναν πολιτικό χώρο και είναι άδικο να εμπλέκεται σε τέτοιες πολιτικές ακρότητες. Ήταν ένα αστείο στο Twitter», δηλώνει στο protothema.gr o προπονητής της,  Γιώργος Πομάσκι (BG).

Αρχικά φαινόταν να μην υπάρχει πρόθεση από την ΕΟΕ να τεθεί εκτός Αγώνων η Παπαχρήστου, ωστόσο, κατόπιν πιέσεων της κοινής γνώμης, πήρε την απόφαση να την αφήσει εκτός Λονδίνου.

Η αθλήτρια ζήτησε συγγνώμη κι έδωσε εξηγήσεις, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κοπάσει ο θόρυβος.


Από την ώρα που έγινε γνωστή η απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής εκατοντάδες είναι τα μηνύματα που δέχεται η Βούλα Παπαχρήστου στην ιστοσελίδα της στο facebook και το Twitter. Τα περισσότερα είναι μηνύματα αγάπης και θαυμασμού προς την Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία βιώνει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα της.


Σημειώνεται μάλιστα ότι αρκετοί θαμαστές της δημιούργησαν και σελίδες συμπαράστασης στο Facebook, με τίτλους: «Στηρίζουμε την Ελληνίδα αθλήτρια», «Βούλα Παπαχρήστου είμαστε μαζί σου. Επαναφορά στους αγώνες», «Θέλουμε την  Βούλα Παπαχρήστου στο Λονδίνο».  

protothema gr

----------

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin