Saturday, June 2, 2012

Οικολογικό έγκλημα στη Νάξο ...

Κοντά στον ''Αγιο Προκόπιο, τη διασημότερη παραλία της Νάξου, μια ανάσα από τις τουριστικές μονάδες της περιοχής, στην οποία επεκτείνεται και ο υδροβιότοπος που φιλοξενεί αποδημητικά πουλιά, εδώ και καιρό συντελείται ένα μεγάλο οικολογικό έγκλημα.
Το συγκεκριμένο απαράδεκτο σκηνικό, που φαίνεται στις φωτογραφίες που παρατίθενται και το οποίο μπορεί να αντικρίσει οποιοσδήποτε θελήσει να κάνει μια βόλτα για να εξερευνήσει την περιοχή, δεν θέτει σε επαγρύπνηση τη Δημοτική Κοινότητα, τους επαγγελματίες τουρισμού, την ΠΕΚΙΝ, αλλά ούτε και τους κατοίκους. Ακόμη πιο θλιβερό είναι το γεγονός ότι το θέμα είναι απολύτως γνωστό στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και όχι μόνο στη δημοτική πλειοψηφία!

Σε αυτό τον σπάνιο τόπο, που η φύση προίκισε ιδιαίτερα, κάποιοι δεν σέβονται την ιδιαιτερότητά του και δεν τον προστατεύουν, ενώ οι αρμόδιοι αδιαφορούν! Όλες οι φωτογραφίες ελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής, 1 Ιουνίου. Ο ατέλειωτος σκουπιδότοπος φαίνεται ότι με την ανοχή των αρμόδιων Αρχών επεκτείνεται!
Πηγή: naxosnews
Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

*Οι φωτογραφίες στο naxosnews

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin