Friday, May 25, 2012

Φορολογικοί έλεγχοι σε πρώην βουλευτές, νομάρχες και δημάρχους ...

Σε 500 πολιτικά πρόσωπα -δημάρχους, νομάρχες αλλά και πρώην βουλευτές- στρέφονται οι έρευνες του ΣΔΟΕ καθώς ύστερα από διασταυρώσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων προέκυψαν αποκλίσεις μεταξύ των στοιχείων της περιουσιακής τους κατάστασης που εμφανίζεται στο έντυπο Ε9 και των εισοδημάτων που δηλώνουν στις φορολογικές τους δηλώσεις. Το ΣΔΟΕ έχει ξεκινήσει την αποστολή προσκλήσεων στους συγκεκριμένους φορολογούμενους προκειμένου να γίνει διεξοδικός έλεγχος του Πόθεν Έσχες από τον οποίο θα προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα.

Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει και έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα συμβόλαια αγοραπωλησιών, στα σκάφη αναψυχής αλλά και στις δραστηριότητες εταιριών που μετέχουν σαν μέλη οι ελεγχόμενοι ή ακόμη και τα συγγενικά τους πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις κινήσεις αυτές ενημέρωσε προχθές τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών καθ. Γιώργο Ζανιά ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, κ. Διώτης.

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin