Friday, May 4, 2012

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «Είπαμε όχι σε μουσουλμάνους οι οποίοι παίρνουν εντολές από το προξενείο» ...

 Η απάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε ερώτηση γιατί δεν συμπεριέλαβε
στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Ροδόπη και μειονοτικό υποψήφιο ...(
xronos gr )
«Οι Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Με τον τρόπο αυτό, ξεκινά η ιδρυτική διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του κόμματος με πρόεδρο τον Πάνο Καμμένο. Ο πολιτικός φορέας που «γεννήθηκε από τα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας και προέκυψε από τη δυσαρέσκεια προς τα άλλα δύο μεγάλα κόμματα, την  Αριστερά που επιμένει στον καταγγελλτικό της λόγο και τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις που δεν έχουν πρόταση μπροστά στα προβλήματα του Ελληνικού λαού». Με σύνθημα την ανεξαρτησία των Ελλήνων, από τη μπότα των Γερμανών, ο Πάνος Καμμένος, ζήτησε από τους πολίτες που συμφωνούν με τις προγραμματικές θέσεις να βάλλουν την υπογραφή τους. 
Ο φορέας αυτός: Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί  το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.  Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους. Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας  αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων. 
ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ 
ΟΙ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» 
Στο δρόμο προς την κάλπη, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», συνεχίζουν τον προεκλογικό τους αγώνα. Ο πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε διάφορες περιοχές από την Αθήνα έως και τις Σέρρες. Σε κάθε πόλη περπάτησε στους δρόμους, συνομίλησε με τους κατοίκους και η υποδοχή που του επιφυλάχθηκε ήταν ειλικρινής και ενθουσιώδης.  Στη Στυλίδα το λεωφορείο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» σταμάτησε στο δημαρχείο προκειμένου ο Πάνος Καμμένος να συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης Απόστολο Γκλέτσο. Στη Λάρισα τον υποδέχθηκε ο βουλευτής του νομού Χρήστος Ζώης ενώ στην Κατερίνη επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» απευθύνοντας και ένα σύντομο χαιρετισμό σε όλο τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Από την Λάρισα, όπου βρέθηκε προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Συνεχίζουμε να κάνουμε τη πορεία μας. Από εδώ, μέχρι τη Γαύδο, μέχρι την Κέρκυρα, μέχρι το Καστελλόριζο, μία πορεία μέσα στους πολίτες, μαζί με τους πολίτες.  Ένα κίνημα που ξεκινήσαμε οι πολίτες μέσα από το διαδίκτυο. Ένα κίνημα που από ρυάκι έγινε ποτάμι. Και από ποτάμι γίνεται ένα τσουνάμι που θα ανατρέψει τα κόμματα της μεταπολίτευσης που συγκυβερνούν εκ μέρους των τραπεζών και έχουν σαν σκοπό να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας. Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Θα γυρίσουμε σελίδα στη μεταπολίτευση. Ξεκινά μια καινούρια μέρα την 7η Μαΐου». Ο  Πάνος Καμμένος μίλησε για λάσπη και προσπάθεια φίμωσης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και δε δίστασε να αναφερθεί στα ζητήματα της Θράκης. Αφορμή στάθηκε  ερώτηση που του απευθύνθηκε, σχετικά με τη μη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, μειονοτικών υποψηφίων στη Ροδόπη. Είπαμε όχι σε μουσουλμάνους οι οποίοι παίρνουν εντολές από το προξενείο της Κομοτηνής, ήταν η απάντηση του. «Υπάρχουν μουσουλμάνοι Έλληνες, οι Έλληνες Πομάκοι, που εκπροσωπούνται στο ψηφοδέλτιό μας στην Ξάνθη. Είναι άλλο οι μουσουλμάνοι Έλληνες που έχουν εθνική συνείδηση και είναι άλλο οι εγκάθετοι του προξενείου της Κομοτηνής που προσλαμβάνονται από τα κόμματα της μεταπολίτευσης, ιδίως τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και ενώ εν γνώσει τους αποδίδουν λογαριασμό στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής σε ζητήματα εθνικά, τα κόμματα της μεταπολίτευσης που καταρρέουν, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία τους χρησιμοποιούν για να πάρουν ψήφους. Εμείς δεν ανταλλάσσουμε ψήφους με την εθνική μας συνείδηση. Το κάνουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ».

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin