Monday, May 7, 2012

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Πανηπειρωτικής Έκθεσης. Θα διαρκέσει έως τις 13 Μαΐου…

• Άνοιξε τις πύλες της η Πανηπειρωτική Γενική Έκθεση, που φιλοξενείται για μια ακόμη χρονιά σε χώρο 8.000 τετραγωνικών μέτρων στο ΕΑΝΚΙ.
Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, καθώς και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες της Ηπείρου, πολλοί από τους οποίους βιώνουν δύσκολες ώρες, με τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους να απειλείται.
Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν το Σάββατο από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εξήρε τις προσπάθειες που γίνονται από τις επιχειρήσεις, εν μέσω οικονομικής κρίσης, ενώ μίλησε για την ανάγκη να υπάρξει σύντομα ανάπτυξη στην Ήπειρο. «Πρέπει να ζωντανέψουν και πάλι οι επιχειρήσεις μας» είπε ο κ. Καχριμάνης, που συνεχάρη τους διοργανωτές.

Η λειτουργία…
Η Πανηπειρωτική Γενική Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων. Θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 13 Μαΐου.
Οι ώρες λειτουργίας της είναι: τις καθημερινές από τις 5 το απόγευμα έως τις 10:30 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 10:30 το βράδυ.
***
Μεταξύ άλλων, το «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης έδωσαν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φιλ. Φίλιος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δ. Δημητρίου, περιφερειακοί, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

proinoslogos gr

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin