Monday, March 12, 2012

Κανονικά οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου .....

Τα αυξανόμενα κρούσματα βίας και εγκληματικότητας, ενόψει και των εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, τέθηκαν στο τραπέζι της διϋπουργικής, υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν τίθεται θέμα να μην πραγματοποιηθούν οι παρέλασεις για την εθνική επέτειο, αντίθετα, θα υπάρχει κεντρική παρουσία της κυβέρνησης σε αυτές.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη σύσκεψη δεν συζητήθηκαν θέματα επιχειρησιακού χαρακτήρα της Αστυνομίας, ωστόσο, οι ίδιες πηγές επισήμαναν ότι θα υπάρχει επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΕΛΑΣ.
Στη σύσκεψη υπογραμμίστηκε, μεταξύ άλλων, η αναγκαιότητα καταδίκης των εκδηλώσεων βίας από τα κόμματα, τις κοινωνικές οργανώσεις και τα ΜΜΕ, καθώς, όπως τονίστηκε, τέτοια φαινόμενα υποβαθμίζουν τη Δημοκρατία.
Επιπλέον, επισημάνθηκε η ανάγκη να υπογραμμιστεί ο ενωτικός χαρακτήρας των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου και στο διάστημα που μεσολαβεί ως την επέτειο, θα γίνει προσπάθεια να αναδειχθεί αυτός ο ενωτικός της χαρακτήρας.
Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, στην οποία μετείχε και ο υπουργός Παιδείας, ακολούθησε σύντομη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γιώργο Μπαμπινιώτη.
Αύριο αναμένεται να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, με αντικείμενο τις εναπομείνασες "προαπαιτούμενες ενέργειες", στο πλαίσιο της νέας δανειακής σύμβασης.
Πηγή: ΑΜΠΕ
-------

ΣΧΕΤΙΚΑ :

 


No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin