Saturday, January 21, 2012

Σκοπιανά ΜΜΕ και Deutsche Welle : Ο Δήμας παραπονέθηκε στον Ban Ki-moon- Τα Σκόπια δεν δείχνουν ενδιαφέρον για την επίλυση του ονόματος ....

Ιανουάριος 21, 2012.
Σκόπια.
«Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κ. Σταύρος Δήμας, κατήγγειλε στο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπάν Κι Μουν, ότι τα Σκόπια δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για την επίλυση της διαφωνίας του ονόματος.
»Σε τηλεφωνική επικοινωνία του, με τον Κι-Μουν, ο Έλληνας υπουργός επανέλαβε την ισχυρή και σταθερή θέση της Αθήνας για την επίτευξη λύσης στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας, η οποία κατευθύνεται από τον ΟΗΕ και την οποία η Ελλάδα υποστηρίζει.
»Σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Δήμας δήλωσε ότι η Αθήνα ανησυχεί βαθύτατα για τις συνεχιζόμενες προσβλητικές δηλώσεις και τις ενέργειες που προέρχονται από τα Σκόπια και την υπονόμευση των ευκαιριών για διάλογο και σχέσεων καλής γειτονίας».
--
----
ΣΧΕΤΙΚΑ:
----
ΣΧΕΤΙΚΑ (ПЈРМ/PJRM/FYROM/БЮРМ/ARYM/ БЈР М  SITES):

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin