Monday, December 12, 2011

Θα απαλλαχθούν τα Ο.Υ.Κ. – Μ.Υ.Α.Λ.Σ ......Δεν θα αυτοκτονήσει η Ελλάδα .....

Την Παρασκευή 16/12/2011 θα γίνει , μετά από την αναβολή της 20/9/2011, η δίκη των 39 βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος (Ο.Υ.Κ. – Μ.Υ.Α.Λ.Σ).που κατηγορούνται για τα  δήθεν ρατσιστικά συνθήματα που φώναξαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.
 
Μετά από την "πολλαπλώς πειραγμένη απόφαση" του Δικαστηρίου της Χάγης [1] [2] [3] και την ,πραγματικά εδώ, ρατσιστική απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Αλβανίας που αποφάσισε την κατάργηση του όρου "εθνικότητα" από επίσημα έγγραφα [4], το Ναυτοδικείο Πειραιά και η υπεράσπιση των ΟΥΚ θα πρέπει να βρουν την κατάλληλη επιχειρηματολογία για την πανηγυρική αθώωση / απαλλαγή τους.

Τα συνθήματα είναι μέρος της εκπαίδευσης τους και καμιά σχέση δεν έχουν με το πως σκέφτονται και πράττουν πολίτες και πολιτικοί φορείς. Άλλωστε οι Έλληνες στρατιώτες σε περίπτωση μάχης γνωρίζουν να σέβονται τον αντίπαλο και να τηρούν τους Κανόνες. Μαθήματα από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) δεν χρειάζονται. Άλλο το τι είναι κάποιος , άλλο το τι λέει και άλλο το τι κάνει σε κάθε περίπτωση ειδικά. Αλίμονο αν οι Ειδικές Δυνάμεις μιας χώρας έχαναν τον καιρό τους με τέτοιες λεπτομέρειες.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την τελετή ορκωμοσίας (Δ2 ΕΣΣΟ) των Ειδικών Δυνάμεών (ΛΟΚ κλπ) από την Νέα Πέραμο (Μεγάλο Πεύκο) την Παρασκευή 9/12/2011 παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας .κ. Δ. Αβραμόπουλου. Η μονάδα δεν εκπαιδεύει πια ΟΥΚ διότι η εκπαίδευσή τους απαιτεί μεγαλύτερες πνευματικές και σωματικές αντοχές από αυτές των Ειδικών Δυνάμεων. Δεν θα αυτοκτονήσει η Ελλάδα. 
Δεν θα καταδικάσει ένα κομμάτι από τα πιο επίλεκτα παιδιά της . 
--------------
---------------
 
ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δικάζονται τα ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ.… αυτοκτονεί η Ελλάδα

Οι φιλοσκοπιανοί προδότες διώκουν τα μέλη των ΟΥΚ γιατί φώναζαν Εθνικά συνθήματα!

Οι φιλοσκοπιανοί διώκουν τα μέλη των ΟΥΚ γιατί φώναζαν εθνικά συνθήματα!

«Δυστύχημα» σύμφωνα με τους Αλβανούς εμπειρογνώμονες η δολοφονία Γκούμα στη Χειμάρρα

Τον Δεκέμβριο η δίκη των 39 ΟΥΚάδων

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin