Saturday, September 3, 2011

Επιτέλους ένας Έλληνας πλήρωσε για την πατρίδα του!!!!!.......


Χρονιά τώρα Έλληνες από την Ελλάδα και την Διασπορά χρησιμοποιούν το προπαγανδιστικό πρόγραμμα PALTALK . Ένα πρόγραμμα από Αμερική που ορίζει ο τι η ΦΥΡΟΜ πρέπει να ονομάζεται “Μακεδονία” βάσει της αρχής του ελεύθερου αυτοπροσδιορισμού και σύμφωνα με την αμερικάνικη πολιτική. Τον χάρτη του ΟΗΕ τον βάζει ,όπως άλλωστε η USA, πάντα σε δεύτερη μοίρα.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων χρηστών δεν αντέδρασε στην αυθαιρεσία και προσβολή κατά των δικαίων της χώρας τους. Αντίθετα μάλιστα, πλήρωνε στο πρόγραμμα για να έχει χρωματιστά ψευδώνυμα και να απολαμβάνει κάποια πλεονεκτήματα (εντυπωσιασμός ,γρήγορες ταχύτητες. Video κλπ).

Τελευταία βρέθηκε κάποιος Σκοπιανός που για να αντιμετωπίσει την υπεροπλία των λίγων Ελλήνων που αντιδρούσαν, πλήρωσε και έκανε χρωματιστό(γαλάζιο στην φωτογραφία πάνω) χώρο/δωμάτιο, για να πετύχει την έλξη της προσοχής των ξένων χρηστών από διάφορα μέρη του κόσμου. Το έκανε για την πατρίδα του προφανώς. Αντίθετα με τους Έλληνες εκεί που πρότασσαν, κατά κανόνα, την ατομικότητά τους. Και το κάνουν παντού και συχνά οι Σκοπιανοί:θυσιάζουν χρήματα για να προωθήσουν την προπαγάνδα τους (πληρωμένες ακριβές αναρτήσεις σε μεγάλης κυκλοφορίας έντυπα κλπ).

Ευτυχώς βρέθηκε ένας “πραγματικός” Έλληνας από Κύπρο, με καταγωγή από Όλβιο Ξάνθης, που αμέσως αντέδρασε και έκανε χρωματιστό ( γαλάζιο ) ελληνικό χώρο/δωμάτιο. Ότι συμβαίνει στον ιδεατό χώρο του INTERNET , συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Επιτέλους ένας Έλληνας πλήρωσε για την πατρίδα του!!!!!!

Σημείωση :Τα δείγματα δεν διαταράσσονται καθόσον δεν γνωρίζουν ότι τα παρακολουθεί κάποιος σε αυτό το πεδίο. Οπότε προκύπτουν αξιόπιστα συμπεράσματα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Η Μέρκελ τα αποκάλεσε, κάποιοι άλλοι όμως χρόνια τώρα το επικυρώνουν

ΣΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (μέρος 1ο)

ΣΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (μέρος 2ο)

ΣΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (μέρος 3ο)

ΣΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (μέρος 4ο)

ΣΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (Μέρος 5ο)

ΣΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (Μέρος 6ο)

ΣΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (Μέρος 6ο , Αναδημοσίευση)

Κέντρα παραγωγής αμερικάνικης πολιτικής Τερατο-εθνογενέσεων

Κέντρα παραγωγής αμερικάνικης πολιτικής Τερατο-εθνογενέσεων (Μέρος 2ο)

Grci katili mrsh od ovde.......φωτογραφία δίχως σχόλιο (Νο1)

 Χαρακτηριστική περίπτωση πατριδοκαπηλίας, ελλείμματος θεμελιωδών αξιών συμπαράστασης, αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας

 


 

 

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin