Saturday, February 12, 2011

Κέντρα παραγωγής αμερικάνικης πολιτικής Τερατο-εθνογενέσεων (Μέρος 2ο)………

Οι σκοπιανοί συνεχίζουν να εκδηλώνονται, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους και μάλιστα με τις ευλογίες του προγράμματος , φερέφωνου της αμερικανικής πολιτικής , όπως και το ίδιο παραδέχτηκε σε προηγούμενη ανάρτηση μας. 
     Στην κατηγορία Μακεδονία ήταν προφανέστατο ότι θα δημιουργηθούν ελληνικά δωμάτια . Ετσι και έγινε. Οι τίτλοι τους ήταν προσεκτικοί και βασιζόταν στις αρχές της ελευθερίας του αυτοπροσδιορισμού , αλλά και του Διεθνούς Δικαίου. Ελάχιστες φορές πέρασαν άτομα που έφτιασαν δωμάτια με προσβλητικούς τίτλους, είτε προς τους Σλάβους , είτε προς τους Φυρομιανούς .(Τους ονομάζουμε Φυρομιανούς διότι υπέγραψαν την ενδιάμεση συμφωνία και δέχτηκαν τη προσωρινή ονομασία ΦΥΡΟΜ. Ούτε εμάς μας αρέσει το ΦΥΡΟΜ , ούτε το Φυρομιανοί .Τι να κάνουμε όμως αυτή είναι η συμφωνία που υπογράφηκε, και σε κράτος που ονομάζεται ΦΥΡΟΜ πώς αλλιώς να αποκαλούμε τους κατοίκους? ).
     Έτσι λοιπόν εδώ φαίνετε πια καθαρά σε τι κατάσταση υστερίας βρίσκονται οι βόρειοι γείτονές μας ,το μέγεθος μίας τερατο-εθνογέννεσης με μόνιμο τον συλλογικό ψυχισμό της κλοπής ξένης προς τις ρίζες τους μιας λαμπρής Ιστορίας , πού δήθεν θα είναι η συνεκτική ύλη των διαφόρων εθνοτήτων που απαρτίζουν το κράτος αυτό. 
     Μόνιμα θα πέφτουν σε καταστάσεις βαρβαρότητας και σε θεωρητικό επίπεδο και σε πρακτικό.Θα πρέπει όμως εδώ να σημειώσουμε και την ανοχή του συγκεκριμένου προγράμματος ,την μη δράση των ελλήνων admins που συνεργάζονται με το πρόγραμμα καθώς και μεγάλου μέρους ελλήνων χρηστών που το χρησιμοποιούν «συμβατικά» χωρίς να τους απασχολεί η ονομασία Μακεδονία, που δόθηκε απλόχερα και παρά τα νόμιμα.
     Τέλος θα πρέπει να μεταφράσουμε τον τίτλο του μεσαίου σκοπιανού δωματίου : Grci katili mrsh od ovde=Έλληνες δολοφόνοι φύγετε από εδώ.........   
    Αίσχος στα αμερικανικά κέντρα δημιουργίας νέων εθνοτήτων. Ντροπή σε υπεύθυνους διαχείρισης προγραμμάτων επικοινωνίας που επιτρέπουν να καθυβρίζετε μια χώρα και το έθνος των ελλήνων με τέτοιο αηδιαστικό τρόπο. Εγκληματική παράλειψη των ελλήνων εδώ και της διασποράς που το είδαν, δεν αντέδρασαν και συνεχίζουν μάλιστα να επικυρώνουν με την χρήση του προγράμματος την «πολιτική» του. Είναι έγκλημα για τα θύματα του 1912-13 και στις οικογένειες τους. Τήρησαν ,όπως άλλωστε και στην αρχαιότητα τους κανόνες πολέμου και σεβάστηκαν το ανθρώπινο είδος, πριν ακόμα θεσπιστούν οι κανόνες αυτοί από την συνθήκη της Γενεύης. Η πολιτισμένη Δύση αργά σκέφτηκε να τους εφαρμόζει θεσπίζοντας τους , αλλά μάλον το κάνει επιλεκτικά. Τα παραδείγματα των δήθεν «παραπλεύρων απωλειών» είναι γνωστά. Στην Ελλάδα η μη περισυλλογή των σορών των νεκρών ήταν σοβαρό παράπτωμα που προφανώς οδηγούσε σε τιμωρία. Πράγματι οδήγησε σε θανατική ποινή τους νικηφόρους στρατηγούς της αρχαίας Αθήνας . Πώς λοιπόν τολμά ένα νεοσύστατο κράτος έθνος να κάνει ψυχοπολιτισμική ανάλυση στο ελληνικό, και πώς το δώσανε αυτό το δικαίωμα παραδοσιακοί σύμμαχοι μας ?
     Ότι συμβαίνει σε αυτόν τον ιδεατό χώρο , συμβαίνει και σε επίσημο κρατικό επίπεδο στην χώρα αυτή της παραχάραξης της αλήθειας . Και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας αυτής παρατηρούμε μόνιμα τέτοιες αθλιότητες αλλά και σε κυβερνητικά στελέχη. ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ?.........ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ?.......σε αυτήν την περίπτωση θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα βρούμε τον "κατακτητή"

No comments :

Post a Comment

Only News

Featured Post

“The U.S. must stop supporting terrorists who are destroying Syria and her people" : US Congresswoman, Tulsi Gabbard

US Congresswoman, Tulsi Gabbard, recently visited Syria, and even met with President Bashar Al-Assad. She also visited the recently libe...

Blog Widget by LinkWithin